Cauta pe site
Meniu site
Cumpara online
Recomandam
Staer - Mobila pentru familia ta
MisiuneaCasa - Forum mobilier
VYS Blog - 100% Do It Yourself
FreshHome - Creative ideas
Designocalm - Design interior
Statistici site

Membri acum pe site
Reclama pe siteSITE INSCRIS PE

Filme Cinema Portal mobila
Citeste pe blog » Articole pentru inspiratia ta.


Deşi suntem tentaţi să ne gândim la zona de zi, dormitorul ocupă, ca importanţă funcţională, primul loc în cadrul locuinţei, pentru simplul fapt că, statistic, un om petrece o treime din viaţă dormind. Astfel, calitatea somnului este primordială în definirea calităţii vieţii. De aceea, banii investiţi în amenajarea dormitorului, ca zonă privată, aduc mai multe beneficii personale, decât canalizarea lor către zonele din locuinţă în care petrecerea timpului este ocazională, împărtăşită cu prietenii sau ceilalţi membri ai familiei. Aproape întotdeauna un pat de calitate are şi un design studiat. Producătorii specializaţi investesc la ... Detalii... »

Voturi: 2
Vizite: 530 | Adăugat de: AdminPortal - 17-11-2013 | Comentarii (0)

O bucătărie organizată este o bucătărie funcțională. Cu cât îți construiești mai bine spațiul destinat preparării și servirii mâncărurilor, cu atât vei petrece mai mult timp în bucătărie.

Mobilierul de aici este cel care face diferența între lux și banal. O compartimentare practică și o poziționare bine gândită înseamnă să investești într-o bucătărie de calitate. Fiecare cm trebuie exploatat la maxim, fiecare sertar trebuie executat inteligent și fiecare zonă trebuie delimitată clar și confortabil.

Tehnologia și ingeniozitatea se află în spatele sertarelor și dulapurilor. Simple și comune la prima vedere, ... Detalii... »

Voturi: 1
Vizite: 917 | Adăugat de: AdminPortal - 16-11-2013 | Comentarii (0)

Când alegi o canapea trebuie să iei în considerare mai mulți factori, printre care forma, culoarea, performanțele materialului, confortul ș.a. Acestea sunt elemente importante, însă prima dată trebuie să te întrebi dacă modelul preferat încape în casă (pe ușă sau pe fereastră).

În caz contrar, canapeaua este inutilă. Puține achiziții de mobilier sunt le fel de descurajante precum achiziția de canapea. Fiind vorba despre piesa principală din living și, probabil, cea mai utilizată, presiunea de a alege produsul ideal este foarte mare. În plus, oferta este atât de bogată încât te întrebi dacă vei ajunge la un rezultat concr ... Detalii... »

Voturi: 1
Vizite: 468 | Adăugat de: AdminPortal - 16-11-2013 | Comentarii (0)

În ultimii ani, revistele de benzi desenate prind si mai multa viata în lumea filmelor. Sunt multi iubitori de benzi desenate si de jucariile cu eroii lor preferati. Dar s-a asteptat cineva sa prinda viata si în lumea de design interior, lumea mobilei?  Hasan Agar(designerul de produs) si Agar Kubra(arhitect) au proiectat o unitate de mobilier incredibila.  Aceasta este descrierea oficiala a modelului: "
Conceptul de mobila propus vizeaza sa afiseze figurile personajelor de benzi desenate colectionate de catre un tânar care este interesat de aceste jucarii fantastice. El a avut o colectie mare si eventual intentiona ... Detalii... »
Voturi: 1
Vizite: 403 | Adăugat de: AdminPortal - 03-11-2013 | Comentarii (0)

Hotpoint lansează noua colecție de hote high-definition, cu design multifuncțional și detector automatizat pentru miros și vapori, ce monitorizează constant nivelul din timpul gătitului al acestora, pornind și oprind hota în mod automat si optimizând astfel consumul. Dotate cu filtre speciale pentru miros și grăsime, noile hote rețin până la 96% din mirosuri și absorb până la 91% din grăsimi.

Detectorul automatizat garantează, prin temporizator, oprirea sau pornirea hotei exact atunci când este nevoie, optimizând astfel consumul. Mai mult de atât, noile hote sunt echipate cu motor silențios, fără perii, care permite reducere ... Detalii... »
Voturi: 1
Vizite: 299 | Adăugat de: AdminPortal - 27-10-2013 | Comentarii (0)

Din dorinta de libertate a miscarii si totodata din fascinatia pentru spatiile mici si intime, arhitectul Hank Butitta a renovat un fost autobuz de scoala si l-a facut casa. Nu este pentru noi o noutate acest concept de design, insa este inca un fenomen relativ rar.

Designul inteligent al acestui arhitect include multe elemente interesante care sa aduca un plus de confort autobuzului/casa.Suprafetele din lemn masiv si rafturile care se ascund cand nu mai ai nevoie de ele, sunt elementele care pe mine ma incanta.  Datorita faptului ca arhitectul a folosit lemnul masiv ca material vedeta,  uitam ca vorbim de un autob ... Detalii... »

Voturi: 1
Vizite: 307 | Adăugat de: AdminPortal - 27-10-2013 | Comentarii (0)

« 1 2 3 4 5 6 »