Cauta pe site
Meniu site
Cumpara online
Recomandam
Staer - Mobila pentru familia ta
MisiuneaCasa - Forum mobilier
VYS Blog - 100% Do It Yourself
FreshHome - Creative ideas
Designocalm - Design interior
Statistici site

Membri acum pe site
Reclama pe siteSITE INSCRIS PE

Filme Cinema Portal mobila
Citeste pe blog » Articole pentru inspiratia ta.


La o prima vedere, multi dintre noi pot sa nu perceapa că aceasta masa neconvenționala stă pe patru (destul de înfricoșătore) picioare formate din topoare. Cu toate acestea, în conformitate cu designerii de la Duffy Londra, nu va trebui să-ți fie frică de lupul cel rau cu aceasta masa. Creata pentru o expoziție, acesta masa are la baza basmul fratilor Grimm - "Scufita Rosie".
Topoarele prevazute ca picioare sunt special importate din Statele Unite, fiind foarte solide.
Originalitatea design-ul face ca simpla prezență a acestei mese sa fie uimitoare. Cu alte cuvinte, trebuie apreciata cu adevărat creativitatea din spatele ei, dar ideea d ... Detalii... »
Voturi: 1
Vizite: 314 | Adăugat de: AdminPortal - 27-10-2013 | Comentarii (0)

Atunci când ești în plin proces de amenajare a locuinței, iluminatul corect oferă un efect extraordinar, care cu greu poate fi ignorat. Fie că e vorba de living-room, bucătărie, dormitor sau hol, alegerea corpurilor de iluminat nu trebuie lăsată la voia întâmplării.

 Selectarea tipului de iluminat constituie o etapă importantă a designului interior, așa că orientarea spre lămpile care seamănă cu o tobă este o alegere cel puțin interesantă. Chiar dacă nu realizezi, aceste accesorii de iluminat ar putea fi exact soluția potrivită pentru rezolvarea câtorva dintre problemele de decor.

... Detalii... »

Voturi: 3
Vizite: 498 | Adăugat de: AdminPortal - 16-10-2013 | Comentarii (1)

 TIRAMIGIU de la renumitul producator italian de accesorii pentru mobilier din fir metalic de inalta calitate - COMPAGNUCCI, este o linie noua cu tehnologie de ultima ora. Prin tehnologia automatizata, TIRAMIGIU aduce confortul la noi inaltimi.
Caracteristicile originale de reducere a efortului reduc drastic numarul actiunilor si miscarilor necesare in bucatarie.
Cu un sistem de componente mecanice, electrice si electronice, Tiramigiù poate fi coborat in zona de lucru cu acces facil pentru organizarea optima a spatiului vertical.
Dotat cu un servomotor cu limitare si protectie la suprasarcina, sistemul are o capacitat ... Detalii... »
Voturi: 5
Vizite: 958 | Adăugat de: AdminPortal - 11-10-2013 | Comentarii (0)

 Cei cu gusturi avangardiste in materie de design interior se pot delecta cu o serie de variante de amenajare a bucatariilor in tematici futuriste, elaborate de designerul ucrainean Yaroslav Galant.
Finisajele din otel inoxidabil, aerul industrial si formele desprinse parca din navetele spatiale prezentate in peliculele SF alcatuiesc un concept de design cu totul inedit.
 Amatorii de bucatarii futuriste se pot bucura acum de o sursa de inspiratie pretioasa: schitele de design create de designerul Yaroslav Galant si concepute pe baza modelului de automobile Buick. 
De altfel, tematicile inedite au fost elab ... Detalii... »
Voturi: 2
Vizite: 844 | Adăugat de: AdminPortal - 11-10-2013 | Comentarii (0)

 Bibliotecile de acasa nu sunt doar simple piese de mobilier menite sa sustina colectiile de carti, ci pot deveni adevarate elemente de decor, daca au un model mai special.
Din fericire, designerii au intotdeauna idei noi si nastrusnice, astfel ca din mainile lor ies schite de biblioteci cel putin ciudate,
insa numai bune pentru a crea un punct de interes in
camera de lucru sau in living.
Fie ca esti interesat de cumpararea unei biblioteci cu design ciudat, fie ca esti doar curios sa vezi ce modele bizare exista,
cu siguranta vei gasi un exemplar care sa-ti incante privirea, trebuie doar sa privesti cu atentie ... Detalii... »
Voturi: 1
Vizite: 950 | Adăugat de: AdminPortal - 11-10-2013 | Comentarii (0)

 Când ne gândim la o bucătărie de obicei, ne imaginam fiind de un alb pur sau o culoare stralucitoare . Dar , ce zici de o bucătărie negra ?
Cum ți se pare ? Ne place foarte mult aceasta idee , așa că am decis să vă arăt, unele modele de bucatarie mari , care au în comun un singur lucru : culoarea negra .
Bucatariile negre sunt mult mai eco -friendly , deci bucatariile , care sunt de culoare neagră , folosesc materiale alternative și tind să aibă un design modular , ceea ce este foarte bine, deoarece dacă vedeți o astfel de bucătărie pe internet sau într-un catalog , puti solicita cu ușurință unui designer sa faca asta pen ... Detalii... »
Voturi: 3
Vizite: 6378 | Adăugat de: AdminPortal - 06-10-2013 | Comentarii (0)

« 1 2 3 4 5 6 »