Cauta pe site
Meniu site
Cumpara online
Recomandam
Staer - Mobila pentru familia ta
MisiuneaCasa - Forum mobilier
VYS Blog - 100% Do It Yourself
FreshHome - Creative ideas
Designocalm - Design interior
Statistici site

Membri acum pe site
Reclama pe siteSITE INSCRIS PE

Filme Cinema Portal mobila
Citeste pe blog » Articole pentru inspiratia ta.


 Articolul de azi este dedicat celor mai ciudate forme pe care le poate avea o casa. De la o casa facuta din frunze pana la una care imita perfect forma unei scoici. Daca nu vi se par sufiecient de ciudate, cel putin le veti putea admira arhitectura ingenioasa si sa ii apreciati pe constructori. Noi am alcatuit un top 7 al acestora pe care il puteti urmari in continuare:
 Casa lui Amory Lovins din Colorado
- pentru ca proprietarul este o persoana care iubeste mediul inconjurator, si-a dorit o casa pe masura. A montat panouri solare pe acoperis pentru a avea astfel energie electrica prin intermediul acestora si a ... Detalii... »
Voturi: 2
Vizite: 425 | Adăugat de: AdminPortal - 06-10-2013 | Comentarii (0)

 Cand te muti singur in propriul tau apartament, ai nevoie de multa creativitate ca sa reusesti sa iti mobilezi casa, fara sa-ti faci o gaura in buget.

Ai nevoie de combinatia potrivita dintre mobila primita, obiectele gasite in magazinele de vechituri si piesele de mobilier din depozitele ieftine, totul pentru a-ti face caminul cat mai confortabil, potrivit site-ului essortment.com.

Incearca sa asortezi obiectele care la prima vedere nu se potrivesc. Piesele de mobilier pe care le vei obtine cel mai usor sunt acelea pe care nimeni nu le mai vrea. Parintii vor avea cu siguranta niste ... Detalii... »

Voturi: 1
Vizite: 1272 | Adăugat de: AdminPortal - 05-10-2013 | Comentarii (0)

 Bucătăria nu este nici pe departe doar camera în care găteşti şi iei masa. Acest spaţiu este de cele mai multe ori şi loc de întâlnire cu amicii sau cu rudele ori zona în care copilul tău îşi face temele mai dificile împreună cu tine.
 Din aceste motive, ai nevoie de piese de mobilier care să îndeplinească mai multe funcţii deodată. Corpurile de mobilier şi accesoriile multifuncţionale sunt perfecte pentru o locuinţă de mici dimensiuni, deci şi pentru o încăpere precum bucătăria, pentru că se pliază pe necesităţile tale.
 Electrocasnice încastrate
Unele corpuri de mob ... Detalii... »
Voturi: 1
Vizite: 388 | Adăugat de: AdminPortal - 03-10-2013 | Comentarii (0)

 Planurile conceptuale si ideile pentru o casa pot avea legaturi departe in viitor si pot parea de necrezut, de domeniul S.F. dar randare facuta de Juan Carlos Ramos aduce aceste concepte mai aproape de realitate.
Aceasta a fost o intrare pentru un concurs de arhitectură care sa bazat pe un design de o casa in forma de piramida.
Similara cu Hotel Luxor din Las Vegas, dar creata intr-o resedinta privata Ramos a impartit aceasta casa in forma de piramida in 12 spatii.
In aceste spatii au fost repartizate elemente de baza necesare unei case cum sunt bucataria, livingul, dormitoare si baie, biblioteca, chiar un studio de inregistrar ... Detalii... »
Voturi: 2
Vizite: 439 | Adăugat de: AdminPortal - 03-10-2013 | Comentarii (0)

 O abordare de design minimalist, de obicei, înseamnă a renunța la caldura  pentru a beneficia de funcții. Echipa de design de la ZE|Workroom studio au făcut o treabă minunată in proiectarea acestui apartament de 100 de metri patrati in Moscova unde practic s-a folosit multa imaginatie pentru un confort cat mai mare.
Clientii au solicitat un spatiu pentru locuit spatios si luminos cu o mulțime de oportunități de depozitare.
Pe langa aceste cerinte ZE|Workroom studio au adăugat ceva extra, rezultând un apartament plin de personalitate.
Prin fo ... Detalii... »
Voturi: 2
Vizite: 388 | Adăugat de: AdminPortal - 03-10-2013 | Comentarii (0)

 Casele pentru caini sunt ceea ce vrei tu sa faci din ele. Indiferent daca animalul tau petrece o mare parte din timp pe afara sau ii place sa stea doar in casa, investitia intr-o casuta pentru el (cainele) este benefica atat curtii cat si casei tale.
Cu tehnologii moderne  cum ar fi Internet , mass-media, retelele sociale și toata conectivitatea avuta din alte parti, este greu să nu fi inspirat.
Există atât de multe persoane creative care fac lucruri de genul " Arhitectura pentru câini " și chiar crearea de miniaturi din  modelul caselor lor. Chiar si idei eco sunt implementate cu " acoperișuri eco " în lucrările facute. ... Detalii... »
Voturi: 4
Vizite: 817 | Adăugat de: AdminPortal - 29-09-2013 | Comentarii (0)

« 1 2 3 4 5 6 »