Cauta pe site
Meniu site
Cumpara online
Recomandam
Staer - Mobila pentru familia ta
MisiuneaCasa - Forum mobilier
VYS Blog - 100% Do It Yourself
FreshHome - Creative ideas
Designocalm - Design interior
Statistici site

Membri acum pe site
Reclama pe siteSITE INSCRIS PE

Filme Cinema Portal mobila
Citeste pe blog » Articole pentru inspiratia ta.


Daca esti un fan al elementelor marine reciclate in stil "Steampunk",  acest apartament din Chelsea a fost pus pe piata de agentia imobiliara CORE GROUP NYC

Acest apartament unic,  este plin de piese industriale retro reciclate, fiind situat pe West 29th Street acesta te trimite spre viata din filme si astfel poti sa uiti ca esti in New York.
Cele 2 dormitoare, cei 1.1613 metri patrati ai apartamentului sunt dotati cu  ... Detalii... »
Voturi: 3
Vizite: 333 | Adăugat de: AdminPortal - 29-09-2013 | Comentarii (0)

 Conceput de către nemții Kristin Laass și Norman Ebelt, proiectul intitulat ”Small Type” dispune de incredibila și minunata abilitate practică de a încăpea în orice interior, indiferent de suprafața disponibilă.

 Ocupând doar 1 mp când este închisă, această bucătărie compactă servește pe post de masă, frigider, cuptor, chiuvetă, spațiu de depozitare.

 Designul produsului este nu doar utilitar, dar și extrem de uimitor. Acesta poate fi completat cu ușurință de un set de scaune, realizând astfel o zonă de lucru intimă și confortabilă.

 Bucătăria ”Small Type” a fost p ... Detalii... »

Voturi: 3
Vizite: 599 | Adăugat de: AdminPortal - 29-09-2013 | Comentarii (0)

  Temele de prințesă prezente în amenajarea camerelor fetițelor au fost și rămân foarte populare, indiferent de trecerea anilor. Aproape orice mică adolescentă visează să fie o prințesă, iar pentru mica prințesă din viața ta vrei să construiești dormitorul ideal.

 Din fericire, nu este atât de dificil să proiectezi un mic domeniu regal. Ai nevoie doar de anumite culori, accente, piese de mobilier, imaginație și implicarea fetiței tale.

 Există numeroase variații pe această temă care îți permit să elaborezi și să dezvolți direcții personale, pline de ”regalitate”. Modalitățile ... Detalii... »

Voturi: 1
Vizite: 420 | Adăugat de: AdminPortal - 29-09-2013 | Comentarii (0)

 Având în vedere stresul cotidian, consumul psihic și ritmul alert în care ne ducem existența, singurul loc ce poate fi considerat o oază de relaxare și odihnă este propriul cămin.

 Alături de baie, dormitorul reprezintă acea încăpere care poate fi ușor transformată într-o zonă ideală pentru destindere și pentru reîncărcarea bateriilor.

 Dacă ai avea posibilitatea să schimbi înfățișarea dormitorului și să-i imprimi un aer de refugiu luxos, nu ai profita de oportunitate?

 Cu ajutorul materialelor, luminilor și decorului cu tentă spa ai ocazia să-ți construiești un do ... Detalii... »

Voturi: 1
Vizite: 442 | Adăugat de: AdminPortal - 29-09-2013 | Comentarii (0)

 A decora camera copilului poate deveni un proiect distractiv, interesant, care pune în mișcare energia, interesele și dorințele micuțului. Însă este foarte ușor să te lași dus de val, să alegi decorațiuni inutile, nepotrivite sau să umpli încăperea cu accesorii și piese de care copilul nu are nevoie sau pe care nu le dorește. Pentru a evita această situație neplăcută, am pregătit o listă cu câteva elemente obligatorii pentru amenajarea dormitorului băiatului/fetiței.

 Patul

Este evident că patu ... Detalii... »

Voturi: 1
Vizite: 360 | Adăugat de: AdminPortal - 29-09-2013 | Comentarii (0)

 Tot mai multe persoane se confruntă cu situația în care trebuie să își mute spațiul de lucru în propria casă. A munci și a trăi în același loc nu mai este o noutate pentru numeroase și diverse categorii de angajați.

 Fie că este vorba de arhitecți, designeri, reprezentanți de servicii, lucrători la facturare sau programatori, aceștia descoperă potențialul enorm pe care îl oferă munca la domiciliu sau se lovesc de dezavantajele unei asemenea poziții.

 Mulți dintre cei care lucrează acasă apreciază beneficiile acestui stil de viață, însă există și angajați care se confruntă cu ... Detalii... »

Voturi: 1
Vizite: 345 | Adăugat de: AdminPortal - 29-09-2013 | Comentarii (0)

« 1 2 3 4 5 6 »