Cauta pe site
Meniu site
Cumpara online
Recomandam
Staer - Mobila pentru familia ta
MisiuneaCasa - Forum mobilier
VYS Blog - 100% Do It Yourself
FreshHome - Creative ideas
Designocalm - Design interior
Statistici site

Membri acum pe site
Reclama pe siteSITE INSCRIS PE

Filme Cinema Portal mobila
Citeste pe blog » Articole pentru inspiratia ta.


  In continuare va prezentam inca o idei de amenajare a unui apartament care speram sa va placa. Este vorba despre unul din Suedia care emana eleganta si are un aer scandinav uimitor.  Este o locuinta cu pereti zugraviti cu alb si un parchet din lemn alb pentru a reusi sa creeze un comuniune intre cele doua.
 
Totodata prin alegerea acestor doua caracteristici sunt puse in evidente si piesele de mobilier. Este in schimb un apartament destul de spatios de 91 metri patrati, ceea ce le-a permis proprietarilor sa se joace cu suprafata si detaliile decorului.
Mai are un avantaj pe care la noi in tara il gasim doa ... Detalii... »
Voturi: 2
Vizite: 324 | Adăugat de: AdminPortal - 29-09-2013 | Comentarii (0)

Regulile valabile în procesul de decorare interioară pot fi privite din două direcții: sunt solide și urmate cu sfințenie, ori pot fi deschise interpretării.
Oricare ar fi situația, învățarea și cunoașterea acestor norme reprezintă primul pas către posibilitatea de a le încălca atunci când e necesar.
Iată câteva dintre indicațiile Da și Nu în decorare:
Schițează planul casei înainte de a merge la cumpărături. Notează dimensiunile camerelor și ferestrelor, locația principalelor articole, precum și poziția corpurilor electrice
Lasă-ți timp pentru a descoperi propriul stil de decorare și pentru a afla ce culori, materiale sau produse ... Detalii... »
Voturi: 1
Vizite: 402 | Adăugat de: AdminPortal - 29-09-2013 | Comentarii (0)

« 1 2 3 4 5 6