Cauta pe site
Meniu site
Cumpara online
Recomandam
Staer - Mobila pentru familia ta
MisiuneaCasa - Forum mobilier
VYS Blog - 100% Do It Yourself
FreshHome - Creative ideas
Designocalm - Design interior
Statistici site

Membri acum pe site
Reclama pe siteSITE INSCRIS PE

Filme Cinema Portal mobila
Citeste pe blog » Articole pentru inspiratia ta.

2:55 PM
Benzile desenate in lumea mobilei.
În ultimii ani, revistele de benzi desenate prind si mai multa viata în lumea filmelor. Sunt multi iubitori de benzi desenate si de jucariile cu eroii lor preferati. Dar s-a asteptat cineva sa prinda viata si în lumea de design interior, lumea mobilei?  Hasan Agar(designerul de produs) si Agar Kubra(arhitect) au proiectat o unitate de mobilier incredibila.  Aceasta este descrierea oficiala a modelului: "
Conceptul de mobila propus vizeaza sa afiseze figurile personajelor de benzi desenate colectionate de catre un tânar care este interesat de aceste jucarii fantastice. El a avut o colectie mare si eventual intentiona sa reserve o zona speciala pentru acestea în camera lui de recreere.  Super-eroii se misca din lumea fantastica în camera lui.
Referitor la aceasta, compania de proiectare si design a Londrei ‘Flying Cavalries’, a dezvoltat ideea de a construi o unitate sculpturala, care este speciala pentru lumea personajelor de benzi desenate. 
Flying Cavalries a prevazut ca cel mai bun mod de a exprima ilustratiile în acest mobilier este prin gravurarea în lemn masiv cu un sistem laser.
Lemnul este folosit ca materialul principal a acestei unitati cu tehnica de gravare laser, pentru a evidentia cât mai bine lumea fantastica si înalta tehnologie, iar acest material este folosit cu o combinatie de otel inoxidabil si placa perforata. 
Aceste desene sunt modificate de la ilustratiile lor originale prin folosirea acestei tehnici si sunt gravate la suprafata lemnului. Finisarea suprafesei este proiectata în culoarea naturala a lemnului. Aceasta mobila este proiectata adecvat si pentru un televizor mare cu ecran plat  si o consola de jocuri.”   
Sunt sigur ca în toata lumea sunt multi iubitori de benzi desenate, iar fiecare viseaza la un asemenea mobilier pentru camera lor.
Sursa material: freshome.com


Galerie foto (Click pe imagini pentru vizualizare)


Citeste si alte articole interesante:
Munca la domiciliu - adapteaza zona de lucru in spatiul de locuit
8 must-have pentru camera copilului
TIRAMIGIU - PICURATOR CU GLISARE VERTICALA SI ACTIONARE ELECTRICA
Hote cu detector automatizat pentru miros și vapori
Design bucatarie neagra.

Vizite: 404 | Adaugat de: AdminPortal | Tag-uri: mobilier inspirat din benzi desenat, articole blog mobilier, benzile desenate in mobilier | Nota: 5.0/1 voturi

Comentariile materialului: Nici unul
Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii.
INREGISTRARE AUTENTIFICARE