Cauta pe site
Meniu site
Cumpara online
Recomandam
Staer - Mobila pentru familia ta
MisiuneaCasa - Forum mobilier
VYS Blog - 100% Do It Yourself
FreshHome - Creative ideas
Designocalm - Design interior
Statistici site

Membri acum pe site
Reclama pe siteSITE INSCRIS PE

Filme Cinema Portal mobila
Citeste pe blog » Articole pentru inspiratia ta.

3:04 PM
Hote cu detector automatizat pentru miros și vapori
Hotpoint lansează noua colecție de hote high-definition, cu design multifuncțional și detector automatizat pentru miros și vapori, ce monitorizează constant nivelul din timpul gătitului al acestora, pornind și oprind hota în mod automat si optimizând astfel consumul. Dotate cu filtre speciale pentru miros și grăsime, noile hote rețin până la 96% din mirosuri și absorb până la 91% din grăsimi.

Detectorul automatizat garantează, prin temporizator, oprirea sau pornirea hotei exact atunci când este nevoie, optimizând astfel consumul. Mai mult de atât, noile hote sunt echipate cu motor silențios, fără perii, care permite reducerea consumului de energie cu până la 63% față de hotele standard.

"Noua gamă de hote anticipează tendințele la nivel internațional și îmbină cele mai puternice caracteristici Hotpoint: experiența și design-ul deosebit și know-how-ul tehnologic. Clienții vor aprecia cu siguranță design-ul modern, cât și funcțional, care face ca noile hote să fie ușor de folosit și eficiente până în cel mai mic detaliu, oferindu-le o nouă experiență de gătit.”, a declarat Rodica Stere, director de marketing Indesit Company România.

Design-ul noii linii Hotpoint îmbină latura estetică cu cea practică, fiind multifuncțional, eficient și ușor de folosit.

Gama, include și o serie de hote cu filtre speciale pentru miros, abur, fum și grăsime. Filtrul pentru miros, un filtru cilindric de cărbune, acționează prin granulele active de carbon și reduce până la 96% din mirosurile care se produc în timpul gătitului. Acestuia i se adaugă filtrul pentru grăsimi, cu mecanismul spiralat Dual Filter, care absoarbe până la 91% din grăsime, protejând astfel motorul și permițând curățarea și întreținerea cu ușurință. Filtrul pentru fum și vapori, dotat cu o nouă motorizare, atinge nivelul maxim de absorbție și purifică aerul din bucătarie. În plus, noua gamă include și hote cu filtre pentru saturație care detectează și anunță în mod automat când trebuie schimbate filtrele. De asemenea, sistemul X-Duct reduce sunetul de până la 16 ori, noile modele fiind extra silențioase.
Citeste tot articolul


Galerie foto (Click pe imagini pentru vizualizare)


Citeste si alte articole interesante:
Benzile desenate in lumea mobilei.
Apartament inspirat din Jules Verne
Top 7 case cu cele mai ciudate forme din lume!
Hote cu detector automatizat pentru miros și vapori
O bucatarie compacta pentru spatii mici

Vizite: 300 | Adaugat de: AdminPortal | Tag-uri: hote inovative, articole de pe blog, Hote cu detector automatizat, hote HotPoint, pentru miros și vapori | Nota: 5.0/1 voturi

Comentariile materialului: Nici unul
Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii.
INREGISTRARE AUTENTIFICARE