Cauta pe site
Meniu site
Cumpara online
Recomandam
Staer - Mobila pentru familia ta
MisiuneaCasa - Forum mobilier
VYS Blog - 100% Do It Yourself
FreshHome - Creative ideas
Designocalm - Design interior
Statistici site

Membri acum pe site
Reclama pe siteSITE INSCRIS PE

Filme Cinema Portal mobila
Citeste pe blog » Articole pentru inspiratia ta.

5:19 PM
O bucatarie compacta pentru spatii mici

 Conceput de către nemții Kristin Laass și Norman Ebelt, proiectul intitulat ”Small Type” dispune de incredibila și minunata abilitate practică de a încăpea în orice interior, indiferent de suprafața disponibilă.

 Ocupând doar 1 mp când este închisă, această bucătărie compactă servește pe post de masă, frigider, cuptor, chiuvetă, spațiu de depozitare.

 Designul produsului este nu doar utilitar, dar și extrem de uimitor. Acesta poate fi completat cu ușurință de un set de scaune, realizând astfel o zonă de lucru intimă și confortabilă.

 Bucătăria ”Small Type” a fost proiectată ținând cont de problemele de spațiu cu care oamenii se confruntă în casele lor. Această idee de bucătărie, ideală pentru apartamentele mici, vine ca o salvare pentru cei care apreciază zonele libere din locuință.

 Deși modelul este prevăzut pentru încăperile limitate ca suprafață, stilul nu este compromis. Toate aparatele necesare sunt incluse (un mic frigider, un cuptor, o plită și o chiuvetă), rămânând loc și pentru servirea mesei sau pentru depozitarea câtorva item-uri (cârlige pentru căni, mânere pentru ustensile de gătit, suport pentru prosoape, sertar pentru farfurii și tacâmuri).

 De fapt, nu este greșit să afirmăm că acest produs chic integrează toate componentele utile dintr-o bucătărie. Ustensile, echipamente și utilaje, compacte și bine poziționate, ocupând foarte puțin spațiu din încăperea denumită bucătărie.

 Ceea ce surprinde la acest proiect, de fapt adevărata lui strălucire, se leagă de faptul că toate părțile care alcătuiesc întregul sunt ascunse privirii.

 La dimensiunile sale minime ocupă doar 1 mp din suprafața încăperii. Însă pe măsură ce mica bucătărie se desfășoară, valoarea incontestabilă și competența sa intră în scenă.

 O idee într-adevăr ingenioasă! O unitate care înglobează toate funcțiile unei bucătării și care deservește obiceiurile culinare ale utilizatorului.

 Chiar dacă designul de bucătărie gândit de Kristin Laass și Norman Ebelt rămâne la stadiul de prototip, este de reținut faptul că, în unele cazuri, bucățile mici pot fi inteligent realizate astfel încât să satisfacă toate cerințele.Galerie foto (Click pe imagini pentru vizualizare)


Citeste si alte articole interesante:
Design minimalist - apartament Moscova cu o atmosferă luminoasă și confortabilă
Sertare inteligente in bucatarie.
8 must-have pentru camera copilului
Livingul elastic: sase camere in una singura
Munca la domiciliu - adapteaza zona de lucru in spatiul de locuit

Vizite: 600 | Adaugat de: AdminPortal | Tag-uri: bucatarie pentru spatii mici, mobila bucatarie, inovatie bucatarie, bucatarie compacta | Nota: 5.0/3 voturi

Comentariile materialului: Nici unul
Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii.
INREGISTRARE AUTENTIFICARE