Cauta pe site
Meniu site
Cumpara online
Recomandam
Staer - Mobila pentru familia ta
MisiuneaCasa - Forum mobilier
VYS Blog - 100% Do It Yourself
FreshHome - Creative ideas
Designocalm - Design interior
Statistici site

Membri acum pe site
Reclama pe siteSITE INSCRIS PE

Filme Cinema Portal mobila
Principală » Anunturi casa si gradina » Decoratiuni

Decostick - Stickere de perete
Mai multe detalii pe http://www.decostick.ro 16-11-2013, 1:09 PM

Stickerele decorative oferite de Decostick sunt create dint-un material de cea mai buna calitate, special pentru decorarea peretilor, numit "folie adeziva” . Aceasta folie adeziva este din PVC avand o grosime de 80 microni, cu o suprafata mata, iar adezivul este pe baza de apa, removabil (folia se poate dezlipi si aplica de mai multe ori). Decostick nu recomanda dezlipirea stickerelor si relipirea lor!

Diferenta dintre o folie adeziva pentru masini si folia adeziva pentru stickerele de perete este ca aceasta are un adeziv mai slab putand fi dezlipita usor de perete fara a srica zugraveala.

Atentie! Stickerele decorative nu se aplica pe peretii care au fost vopsiti cu vopseluri pe baza de silicon sau pe baza de Teflon!

Decostick va sfatuieste inaite de a cauta sau cumpara un sticker de perete interesati-va ce folie adeziva a fost folosita, in cazul in care nu doriti sa stricatii peretii si sa irositi banii.


Vazut de : 394 persoane | Adăugat de: AdminPortal | Nota: 5.0 din 2 voturi | Tag-uri: stickere decorative, stickere de perete, magazin online stickere, decoratiuni
Comentariile anuntului : Nici unul
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]