Cauta pe site
Meniu site
Cumpara online
Recomandam
Staer - Mobila pentru familia ta
MisiuneaCasa - Forum mobilier
VYS Blog - 100% Do It Yourself
FreshHome - Creative ideas
Designocalm - Design interior
Statistici site

Membri acum pe site
Reclama pe siteSITE INSCRIS PE

Filme Cinema Portal mobila
Principală » Anunturi casa si gradina » Materiale constructii

Unimat - Materiale de constructii
Mai multe detalii pe http://www.unimat.ro 20-10-2013, 0:05 AM
UNIMAT si-a început activitatea în cadrul unei renumite firme de constructii CON-A. Acest fapt a impus pe primul plan calitatea produselor comercializate si nu doar faptul de a vinde.
Fiind alaturi de constructori si proiectanti am ridicat mereu stacheta pentru a raspunde solicitarilor lor. A fost o provocare iar acum a devenit o profesiune de credinta.
Pentru a construi durabil alege calitatea!® – este criteriul dupa care consiliem si oferim produse clientilor nostri.
Clientii nostri sunt deopotriva persoane fizice si firme de constructii. Colaboram deasemenea foarte strans cu serviciul tehnic-proiectare al Grupului CON-A oferind informatii despre materiale si caracteristicile tehnice ale acestora. Suntem pregatiti sa sustinem orice activitate de proiectare în ceea ce priveste gasirea materialului potrivit din punct de vedere al caracteristicilor tehnice si de calitate.
Prin depozitele noastre din Selimbar, Alba-Iulia si Târgu Mures am cautat sa punem la dispozitia clientilor doar produse pentru a caror calitate putem garanta. Oferim materiale de constructii atât pentru structuri: otel-beton fasonat, caramizi, BCA, tigle; cât si pentru finisaje: sisteme de gips-carton, mortare, sisteme de termoizolatie si hidroizolatie, gresie, faianta, instalatii electrice si sanitare.
Vazut de : 217 persoane | Adăugat de: AdminPortal | Nota: 5.0 din 2 voturi | Tag-uri: firme constructii din Romania, unimat Alba Iulia, unimat materiale de constructii
Comentariile anuntului : Nici unul
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]