Cauta pe site
Meniu site
Cumpara online
Recomandam
Staer - Mobila pentru familia ta
MisiuneaCasa - Forum mobilier
VYS Blog - 100% Do It Yourself
FreshHome - Creative ideas
Designocalm - Design interior
Statistici site

Membri acum pe site
Reclama pe siteSITE INSCRIS PE

Filme Cinema Portal mobilaPortalDecorativ - Casa ta de vis la un click distanta.

 Dorim ca acest portal sa vina in ajutorul dumneavoastra, cei care cautati produse pentru amenajarea interiorului dar si a exteriorului unui spatiu.
 Am construit acest portal ca pe un loc al intalnirii, ce e drept pe moment virtuala, a celor care ofera - ofertantii/producatorii, cu persoanele care cauta produse din domeniul amenajarilor - clientii, din care puteti face parte.

 Venim in sprijinul ambelor parti oferindu-va acest portal, unde firmele producatoare isi pot prezenta produsele in sectiunea Firme de mobila, iar designerii sau proiectantii sa va poata incanta cu lucrarile intr-o alta sectiune denumita Proiectanti si Designeri.

 Puteti consulta sectiunea Advertoriale unde firme de renume din domeniul amenajarilor isi prezinta ofertele si serviciile, sau sa vedeti anunturile pentru casa si gradina postate.
Oferim idei si solutii practice de amenajari si decoratiuni pentru Casa si Gradina si articole care va prezinta ultimele tendinte/noutati in materie de design interior/decoratiuni si amenajari interioare, respectiv gradinarit - amenajari exterioare.

 PortalDecorativ este sursa dumneavoastra de inspiratie atunci cand porniti in cautarea celor mai bune solutii de amenajare in domeniul Casa si Gradina, punandu-va la dispozitie materiale/proiecte/anunturi/advertoriale intr-un cuvant nenumarate idei de amenajare cu stil, moderne, pentru diferite spatii si gusturi.

 Sectiunea Forum va ofera posibilitatea sa asistati sau sa porniti discutii care va pot scoate din impas.
 Oferim servicii de promovare on-line tuturor firmelor care isi desfasoara activitatea in domeniul amenajarilor, solutii eficiente de publicitate, indiferent de bugetul de care dispun:

- servicii gratuite: anunturi de mica publicitate, promovare pe forum, promovare in sectiunile portalului prin adaugarea gratuita de proiecte - imagini mobilier proprii;

- servicii platite: publicitate prin bannere, anunturi promovate, advertoriale (articole sponsorizate), etc.

ATENTIE!!:  
Nu comercializam produsele prezentate in sectiunile portalului.