Cauta pe site
Meniu site
Cumpara online
Recomandam
Staer - Mobila pentru familia ta
MisiuneaCasa - Forum mobilier
VYS Blog - 100% Do It Yourself
FreshHome - Creative ideas
Designocalm - Design interior
Statistici site

Membri acum pe site
Reclama pe siteSITE INSCRIS PE

Filme Cinema Portal mobilaCe este un advertorial?

 Advertorialul este un articol care imbina un scop publicitar cu stilul jurnalistic. Este o alternativa la reclamele de tip anunt publicitar sau la cele de tip fotografie + slogan cu care ne-am obisnuit sa asociem ideea de reclama.
„ Nu e nici o lege care sa spuna ca reclamele trebuie sa arate ca niste reclame – scria David Ogilvy. Daca le faci sa arate ca paginile de editorial, vei atrage mai multi cititori. In mare de sase ori mai multe persoane citesc un articol obisnuit decat o reclama.”

Obiectivul advertorialului.

 In primul rand si cel mai adesea, advertorialele sunt folosite in activitatea de relatii publice pentru a creste gradul de cunoastere a companiei si produselor sale si a influenta formarea unui curent de opinie pozitiv.
 O a doua utilizare este ca suport pentru procesul de vanzare ajutand la constientizarea unei probleme, la explorarea tuturor aspectelor legate de o nevoie, la crearea unei presiuni privind satisfacerea ei imediata si la descoperirea solutiei celei mai potrivite.
 A treia utilizare a advertorialelor este in sustinerea activitatii de marketing. Articolele pregatesc lansarea unui produs nou sau alte evenimente (seminarii, targuri, promotii), disemineaza cunostinte legate de alegerea produsului, criterii de comparatie, utilizare, montare, exploatare la performante maxime, intretinere si reparare, popularizeaza marcile, fac apel la emotii, stimuleaza discutiile private si zvonurile.
 Uneori sunt modalitatea prin care se realizeaza campaniile promotionale sau analizele calitative de piata prin includerea de chestionare si formulare pentru concursuri si promotii.

Ce poate contine un advertorial pe acest site?

 Advertorialele pot contine informatii de tip text si fotografii (logo, galerie foto produse / portofoliu lucrari) precum si link-uri catre alte site-uri - cuvinte cheie setate cu hyperlink catre diferite pagini web (maximum 5 link-uri / articol).
 Dupa publicare, aceste articole devin continut permanent pentru site, nu vor fi sterse dupa o perioada de timp.

 Pentru adaugarea unui advertorial pe acest site, sau pentru a afla mai multe informatii despre tarife foloseste butonul de mai jos.