Cauta pe site
Meniu site
Cumpara online
Recomandam
Staer - Mobila pentru familia ta
MisiuneaCasa - Forum mobilier
VYS Blog - 100% Do It Yourself
FreshHome - Creative ideas
Designocalm - Design interior
Statistici site

Membri acum pe site
Reclama pe siteSITE INSCRIS PE

Filme Cinema Portal mobila
Firme de mobila » Categoria Mobilier la comanda

Casa Rusu - Mobila direct din fabrica
Citeste mai jos detalii despre aceasta firma
   Compania si-a inceput activitatea in 1994 ca retailer de mobila, in scurt timp devenind unul dintre cei mai mari importatori si dealeri de mobilier din Romania. In 2004 se finalizeaza centrul logistic de unde se distribuia marfa la peste 200 de magazine din tara.
In 2005 se realizeaza prima investitie in activitatea de productie de mobilier din pal, valoarea investitiei ajungand la 3,5 milioane euro. In 2007 se demareaza proiectul pentru a doua fabrica de mobila cu o capacitate de productie de 5 ori mai mare decat prima fabrica. In 2008 se finalizeaza proiectul celei de-a doua fabrici, aceasta devenind functionala in septembrie 2008 cu o capacitate de productie de 15 000 garnituri de mobilier pe luna. In 2010 se finalizeaza proiectul primei fabrici de mobilier tapitat din cadrul grupului cu o investitie de 1,5 mil euro.

Fabrica are o capacitate de 2 000 de seturi de mobilier tapitat (canapele, coltare, paturi si mic mobilier). In prezent, in fabricile Rus Savitar lucreaza cca 500 de persoane. In acest sens s-au achizitionat 4 linii de productie total automatizate care reprezinta varful tehnologiei in productia de mobilier din pal din Europa, una dintre aceste linii fiind unica in Europa de Est. Valoarea investitiei se ridica la 11 milioane euro. 

In momentul de fata compania Rus Savitar este ca marime al doilea producator de mobilier din pal din Romania, cu o capacitate totala de productie de 18 000 de garnituri de mobilier din pal/luna si 2 000 de seturi de mobilier tapitat/luna, activitatea de productie si logistica desfasurandu-se pe o suprafata de 100 000 mp.

Portofoliu lucrari - Click pe imagini pentru vizualizare

Detalii de contact:
Ai vizitat aceasta pagina si ai ramas placut impresionat/a de firma prezentata?
Vrei sa lucrezi cu aceasta firma, dar nu stii cum sa intri in legatura cu reprezentantii ei?
Nimic mai simplu!! Pentru a simplifica lucrurile, intalnirea pe moment virtuala, dintre aceasta firma si eventualii clienti va punem la dispozitie mai jos cateva detalii de contact.

Telefon:  0256-214.576 Site firma E-mail Localitate Dumbravita


Alte firme prezentate pe site:
Mobilier la comanda | Vizite: 4573 | Adaugat de: AdminPortal | Tag-uri: firme amenajari mobilier, firme mobila din Romania, mobilier la comanda, magazine mobila | Nota: 4.5/4 voturi

Comentariile materialului: Nici unul
Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii.
INREGISTRARE AUTENTIFICARE