Cauta pe site
Meniu site
Cumpara online
Recomandam
Staer - Mobila pentru familia ta
MisiuneaCasa - Forum mobilier
VYS Blog - 100% Do It Yourself
FreshHome - Creative ideas
Designocalm - Design interior
Statistici site

Membri acum pe site
Reclama pe siteSITE INSCRIS PE

Filme Cinema Portal mobila
Firme de mobila » Categoria Magazine mobilier

Komandor - Specialistul tau in dressinguri si usi glisante
Citeste mai jos detalii despre aceasta firma
   Inca de la deschiderea fabricii de mobilier din anul 2001, FAR EST MOBILIER a cautat permanent o colaborare cu un nume mondial si cu destinatie – produs personalizat. Doi ani mai tarziu, in Octombrie 2003, FAR EST MOBILIER a inceput colaborarea cu compania multinationala Komandor - producator de usi glisante si dressing-uri - prezenta in peste 50 de tari, in 2005 devenind master francizor pentru Romania.

FAR EST MOBILIER a dovedit ca este un partener valoros pentru o companie multinationala, obtinand trei premii pentru excelenta, precum si premiul pentru cea mai dinamica si cea mai mare crestere din Europa. Pentru prima data in Romania cineva a avut curajul sa spuna "noi vindem dressing-uri” si o facem la nivel profesionist, oferind solutii complete pentru dulapuri, dressinguri, usi glisante, usi mansardate, usi separare incaperi, usi pivotante.

Dupa 2 ani de experienta FAR EST a deschis primul magazin Komandor exclusiv cu produse personalizate, a realizat manualul francizei si a inceput cautarea de parteneri care cred in acest business de succes, demonstrat pe tot globul. Activitatea de productie se desfasoara intr-o fabrica moderna de peste 4.000 mp dotata cu mijloace moderne de prelucrare a materiei prime.

Utilajele din dotare sunt de ultima generatie, operatiile fiind executate pe linie automata asistata computerizat. Suntem singura fabrica din Romania care are unitate de productie separata, dedicata usilor glisante.

Clientul primeste la semnarea contractului comanda detaliata ce contine lista de repere precum si pretul acestora, fiind astfel foarte transparenti, oferind clietului increderea unui adevarat parteneriat. Suntem in acest moment singura firma din Romania care avem un soft integrat ce ofera posibilitatea ca dupa efectuarea contractului cu clientul si a finalizarii proiectului de mobilier, acesta sa fie transmis direct in productie prin intermediul soft-ului.

 


Portofoliu lucrari - Click pe imagini pentru vizualizare

Detalii de contact:
Ai vizitat aceasta pagina si ai ramas placut impresionat/a de firma prezentata?
Vrei sa lucrezi cu aceasta firma, dar nu stii cum sa intri in legatura cu reprezentantii ei?
Nimic mai simplu!! Pentru a simplifica lucrurile, intalnirea pe moment virtuala, dintre aceasta firma si eventualii clienti va punem la dispozitie mai jos cateva detalii de contact.

Telefon:  021.350.41.70 Site firma E-mail Localitate Bucuresti


Alte firme prezentate pe site:
Magazine mobilier | Vizite: 1534 | Adaugat de: AdminPortal | Tag-uri: firme amenajari mobilier, firme mobila din Romania, firme din domeniul mobila, mobila Komandor | Nota: 5.0/1 voturi

Comentariile materialului: Nici unul
Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii.
INREGISTRARE AUTENTIFICARE