Cauta pe site
Meniu site
Cumpara online
Recomandam
Staer - Mobila pentru familia ta
MisiuneaCasa - Forum mobilier
VYS Blog - 100% Do It Yourself
FreshHome - Creative ideas
Designocalm - Design interior
Statistici site

Membri acum pe site
Reclama pe siteSITE INSCRIS PE

Filme Cinema Portal mobila
Firme de mobila » Categoria Magazine mobilier

Mobila de la LEM'S - Mobila LEMET
Citeste mai jos detalii despre aceasta firma
   Lem's este denumirea dată magazinelor din rețeaua de vânzare a produselor fabricii LEMET. Amenajate în standardele firmei și cu un personal calificat, magazinele Lem's reprezintă garanția că veți găsi de fiecare dată aceeași politică de calitate și aceleași prețuri.
Rețeaua de magazine Lem's este una din cele mai extinse din România, astfel că veți găsi cu siguranță un magazin aproape de dumneavoastră.
Puteți vedea întreaga noastră gamă de mobilier în magazine, unde personalul instruit vă ajută la alegerea mobilei care vi se potrivește.

     Toate modelele pot fi vizualizate și în galeria virtuală de pe acest site, alături de detaliile tehnice și prețurile unice din rețeaua Lem's.

     În fiecare magazin Lem's veți găsi servicii complete de transport și montaj, servicii suplimentare față de vânzarea mobilierului. Vă rugăm să contactați cel mai apropiat magazin Lem's pentru un calcul exact al acestor servicii.

     În acest site prezentăm numai modelele fabricate de Lemet. În magazinele din rețeaua Lem's veți găsi și alte produse, de la diverși comercianți de mobilă și canapele.Portofoliu lucrari - Click pe imagini pentru vizualizare

Detalii de contact:
Ai vizitat aceasta pagina si ai ramas placut impresionat/a de firma prezentata?
Vrei sa lucrezi cu aceasta firma, dar nu stii cum sa intri in legatura cu reprezentantii ei?
Nimic mai simplu!! Pentru a simplifica lucrurile, intalnirea pe moment virtuala, dintre aceasta firma si eventualii clienti va punem la dispozitie mai jos cateva detalii de contact.

Telefon:  0372 742 404 Site firma E-mail Localitate Câmpina


Alte firme prezentate pe site:
Magazine mobilier | Vizite: 7581 | Adaugat de: AdminPortal | Tag-uri: firme amenajari mobilier, firme mobila din Romania, mobila de la Lem's, magazine mobila | Nota: 5.0/6 voturi

Comentariile materialului: 2 comentarii
+1   Spam
gena   pe 02-09-2013 4:23 PM
Sunt foarte dezamagita de cei de la Lems. Am facut comanda pe 6 august 2013 si desi am achitat intergal mobila comandata – in jur de 1000 de euro pentru 6 corpuri de bucatarie Gazelle – mobila nu a ajuns in 3 saptamani asa cum e scris in contract…M-au amanat deja de 2 ori si e posibil sa ajunga abia dupa data de 12 septembrie, daca va ajunge…:(

0   Spam
AdminPortal   pe 06-09-2013 6:54 PM
sunt cazuri si cazuri (cred) puteti deschide un topic aici unde ceilalti clienti aflati in situatia dumneavoastra sa isi spuna ...

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii.
INREGISTRARE AUTENTIFICARE