Cauta pe site
Meniu site
Cumpara online
Recomandam
Staer - Mobila pentru familia ta
MisiuneaCasa - Forum mobilier
VYS Blog - 100% Do It Yourself
FreshHome - Creative ideas
Designocalm - Design interior
Statistici site

Membri acum pe site
Reclama pe siteSITE INSCRIS PE

Filme Cinema Portal mobila
Firme de mobila » Categoria Magazine mobilier

STAER-Mobila pentru familia ta
Citeste mai jos detalii despre aceasta firma
  

Companie cu capital integral romanesc, STAER a fost infiintata in anul 1992. Incepand activitatea ca un S.R.L., cu 10 angajati, STAER, devine in timp S.A., fiind cunoscut ca primul producator autohton, privat, de mobila modulara. In prezent STAER detine o unitate proprie de productie in Galati (cu o suprafata de 39.000 mp), o retea de 35 magazine specializate, proprii si partenere, retea in expansiune continua, un parc auto de 106 autovehicule si 213 salariati.

STAER are capacitati proprii de productie a mobilierului dotate cu linii tehnologice performante, ce permit un standard de calitate si performanta la nivelul exigentelor clientilor.
De-a lungul timpului am invatat sa adaptam produsele de mobilier STAER la cerintele pietei actuale, am initiat si promovat programe si produse de mobilier, precum si servicii, care, ulterior au fost reproduse de nenumarati competitori din piata locala, ca o dovada a fiabilitatii si a unui raport sanatos calitate/pret.

Experienta, traditia si tendintele in domeniul mobilierului modern,  inspirati si din dorintele si cerintele clientilor nostri, din nevoia fiecaruia de a optimiza eficient si functional spatiul de locuit, au adus in familia de produse STAER noi repere.

Incepand din 2008 am extins gama de produse Staer la solutii practice complete de amenajare si mobilare a locuintei. In afara de mobilier am adaugat decoratiuni, finisaje, aparatura electrocasnica destinata bucatariilor si programe de mobilier care permit personalizarea tipurilor de produse.

In afara de mobilierul de serie, Staer ofera mobila la comanda la pret de serie.

Am dezvoltat game de mobilier modular destinate livingurilor, dormitoarelor, bucatariilor astfel incat orice spatiu poate fi amenajat optim. Dimensiuni variate, gama extinsa de culori si nu in ultimul rand, preturile adaptate configuratiilor de mobilier, ne recomanda a fi partenerul ideal in amenajarea oricarei locuinte.

Suntem numarul 1 in Romania in ceea ce priveste mobilierul modular de bucatarie.

Pentru livingul sau sufrageria ta oferim gama de mobilier Combibox™ .

Varianta sistemelor de perete Combibox poate fi utila nu numai in amenajarea livingului (sufrageriei) dar si pentru dormitoare, camere de tineret, holuri, etc. Daca organizarea spatiului de locuit iti ridica probleme, Staer a lansat de curand si variante de dressinguri modulare, disponibile in toate magazinele.

La noi vei gasi mobila de pret la pret de mobila si nu numai : oferim tuturor celor interesati, solutii Maxi pentru bugete Mini, la o calitate  corecta.

In data de 6 decembrie 2010 Tribunalul Galaţi, prin incheierea comerciala pronuntata in dosarul nr 13104/121/2010 a admis cererea societatii Staer International SA  de deschidere a procedurii generale de insolventa(in insolvency/en procedure collective) conform art.32 alin.1 din Legea nr.85/2006 privind procedura insolventei, Societatea continuand sa îsi desfasoare activitatea sub conducerea administratorului judiciar desemnat, respectiv Elva Cont SPRL Bucuresti.”


Portofoliu lucrari - Click pe imagini pentru vizualizare

Detalii de contact:
Ai vizitat aceasta pagina si ai ramas placut impresionat/a de firma prezentata?
Vrei sa lucrezi cu aceasta firma, dar nu stii cum sa intri in legatura cu reprezentantii ei?
Nimic mai simplu!! Pentru a simplifica lucrurile, intalnirea pe moment virtuala, dintre aceasta firma si eventualii clienti va punem la dispozitie mai jos cateva detalii de contact.

Telefon:  0747-778841 Site firma E-mail Localitate Alba-Iulia


Alte firme prezentate pe site:
Magazine mobilier | Vizite: 5576 | Adaugat de: AdminPortal | Tag-uri: firme mobila la comanda, firme amenajari mobilier, firme mobila din Romania, mobilier la comanda, magazine mobila Alba | Nota: 4.7/9 voturi

Comentariile materialului: 1 comentarii
0   Spam
AdminPortal   pe 07-05-2013 0:53 AM
Va recomandam aceasta firma.

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii.
INREGISTRARE AUTENTIFICARE