Cauta pe site
Meniu site
Cumpara online
Recomandam
Staer - Mobila pentru familia ta
MisiuneaCasa - Forum mobilier
VYS Blog - 100% Do It Yourself
FreshHome - Creative ideas
Designocalm - Design interior
Statistici site

Membri acum pe site
Reclama pe siteSITE INSCRIS PE

Filme Cinema Portal mobila
Firme de mobila » Categoria Magazine mobilier

Unican - Mobilier modern pentru casa
Citeste mai jos detalii despre aceasta firma
   Unican este compania specializata in designul , productia si instalarea la standarde de inalta calitate a mobilierului la comanda pentru bucatarii si pentru intreaga casa .Din anul 1998 de cand a fost infiintata, compania Unican a dezvoltat si implementat proiecte integrate de mobilier personalizat.
Filozofia noastra in design este mai degraba moderna , toate produsele noastre sunt create cu grija de designerii Unican pentru a oferi clientilor nostri mobilier si amenajari in armonie cu stilul lor de viata .
Reputatia noastra este construita pe design inovativ precum si pe clara intelegere a nevoilor clientilor nostri . Ca membru al Asociatiei Producatorilor de mobila din Romania am inteles sa respectam standardele internationale de calitate in productia de mobila . Pentru aceasta , materialele si accesoriile folosite provin de la firme prestigioase, iar fabrica este dotata cu aparatura moderna crescand astfel calitatea prelucrarii.
Unican este o companie 100% romaneasca specializata in productia de mobilier si ofera concepte si solutii complete de amenajare. Investitii de peste 300.000 Euro in: -utilaje cu productivitate mare (CNC, masina aplicat cant ABS, instalatie filtrare aer cf norme EU, masina de formatizat profile MDF); -soft specializat de proiectare mobilier 3D ce controleaza de la partea de vanzare pana la linia de productie computerizata . Investitie prognozata in 2013 - extindere hala de productie .Personalul nostru este specializat in design avand studii superioare in domeniu , La unican nu veti gasi tamplari transformati in designeri care sa va consilieze. Fotografiile produselor de pe site sunt ale mobilei Unican instalate in casele clientilor nostri sau in magazinele noastre de prezentare .
Portofoliu lucrari - Click pe imagini pentru vizualizare

Detalii de contact:
Ai vizitat aceasta pagina si ai ramas placut impresionat/a de firma prezentata?
Vrei sa lucrezi cu aceasta firma, dar nu stii cum sa intri in legatura cu reprezentantii ei?
Nimic mai simplu!! Pentru a simplifica lucrurile, intalnirea pe moment virtuala, dintre aceasta firma si eventualii clienti va punem la dispozitie mai jos cateva detalii de contact.

Telefon:  021 220 00 83 Site firma E-mail Localitate Bucuresti


Alte firme prezentate pe site:
Magazine mobilier | Vizite: 2848 | Adaugat de: AdminPortal | Tag-uri: firme din domeniul mobila, firme mobila din Romania, magazin mobila Bucuresti, Unican | Nota: 5.0/2 voturi

Comentariile materialului: 1 comentarii
0   Spam
AdminPortal   pe 17-11-2013 10:51 AM
Ai executat mobilierul din casa ta cu aceasta firma?
Nu ezita sa postezi mai jos parerea ta despre Unican.

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii.
INREGISTRARE AUTENTIFICARE