Cauta pe site
Meniu site
Cumpara online
Recomandam
Staer - Mobila pentru familia ta
MisiuneaCasa - Forum mobilier
VYS Blog - 100% Do It Yourself
FreshHome - Creative ideas
Designocalm - Design interior
Statistici site

Membri acum pe site
Reclama pe siteSITE INSCRIS PE

Filme Cinema Portal mobila
Firme de mobila » Categoria Magazine online

MobilaPeGustulTau.ro - Reinventeaza-ti ambientul
Citeste mai jos detalii despre aceasta firma
   Venim cu idei creative si solutii complete pentru a realiza mobila la comanda din PAL melaminat, PAL cu postforming sau MDF frezat si infoliat la standarde inalte.
Cu ajutorul nostru iti poti proiecta si realiza mobila preferata, indiferent daca este vorba de mobila bucatarie, mobila dormitor, mobila living sau mobila copii si tineret.

Iti materializam proiectele personalizate pe care le optimizam tehnic si functional, astfel incat sa fii mandru de propria-ti conceptie, dar si incantat(a) de confortul obtinut. Pentru asta iti putem executa orice tip de mobila la comanda pentru casa ta: mobila bucatarie, mobila living, mobila dormitor, mobila dormitoare (camere) tineret, mobila dormitoare copii, paturi rabatabile, dulap cu usi glisante, mobila hol.

Pentru toate tipurile de mobilier la comanda pe care le executam la Mobilapegustultau.ro - bucatarii, dormitoare copii si tineret, living-uri, dormitoare - folosim numai accesorii de calitate care reprezinta inima acestora, de aceea orice rabat de la standardul de calitate scurteaza viata mobilierului. Daca vei prefera un alt producator de mobilier la comanda iti sugeram sa nu faci rabat de la calitate indiferent cat de tentant poate fi un pret mic. Acesta ascunde de multe ori accesorii de slaba calitate si o manopera pe masura lor.

Executam mobila la comanda in Bucuresti - atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice (mobila pentru farmacii, mobila pentru magazine, mobila pentru cabinete medicale, sedii de firme, banci). Trebuie sa mentionam faptul ca pentru clientii din Bucuresti, montajul si transportul oricarui tip de mobila sunt gratuite. In afara Bucurestiului, pentru transport, se va percepe o taxa in functie de distanta si valoarea mobilierului.


Portofoliu lucrari - Click pe imagini pentru vizualizare

Detalii de contact:
Ai vizitat aceasta pagina si ai ramas placut impresionat/a de firma prezentata?
Vrei sa lucrezi cu aceasta firma, dar nu stii cum sa intri in legatura cu reprezentantii ei?
Nimic mai simplu!! Pentru a simplifica lucrurile, intalnirea pe moment virtuala, dintre aceasta firma si eventualii clienti va punem la dispozitie mai jos cateva detalii de contact.

Telefon:  0728.072.401 Site firma E-mail Localitate Bucuresti


Alte firme prezentate pe site:
Magazine online | Vizite: 696 | Adaugat de: AdminPortal | Tag-uri: amenajare mobilier, firme mobila din Romania, mobilapegustultau.ro, mobila la comanda | Nota: 5.0/1 voturi

Comentariile materialului: Nici unul
Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii.
INREGISTRARE AUTENTIFICARE