Cauta pe site
Meniu site
Cumpara online
Recomandam
Staer - Mobila pentru familia ta
MisiuneaCasa - Forum mobilier
VYS Blog - 100% Do It Yourself
FreshHome - Creative ideas
Designocalm - Design interior
Statistici site

Membri acum pe site
Reclama pe siteSITE INSCRIS PE

Filme Cinema Portal mobila
Firme de mobila » Categoria Magazine online

VreauMobila.ro - Mobila dintr-un singur click
Citeste mai jos detalii despre aceasta firma
   Societatea comerciala Webcom Trading a fost infiintata in martie 2007,  are forma de societate comerciala cu raspundere limitata si isi desfasoara activitatea in conformitate cu legile romane si cu prevederile acestui stat.
Webcom Trading
are ca obiect principal de activitate Comertul cu amanuntul al mobilei, al articolelor de iluminat si al articolelor de uz casnic n.c.a, in magazine specializate, conform codurilor CAEN – sectiunea G – 4759. La infiintare, societatea si-a propus sa comercializeze produse de mobilier in mediul online prin intermediul magazinului online www.vreaumobila.ro, magazin administrat de Webcom Trading. vreaumobila.ro este unul dintre principalele magazine online de mobila care s-a lansat odata cu Webcom Trading in martie 2007. In prezent vreaumobila.ro se afla pe primele pozitii din motoarele de cautare la interogari precum, mobila, mobilier, mobila la comanda.
Acest lucru face ca vreaumobila.ro sa fie unul dintre principalii jucatori in segmentul de comert online cu mobila. Avantajul pe care il avem fata de marii producatori de mobila este ca vindem mobila cu dimensiuni standard dar in principal mobila la comanda.
Clientul poate sa isi aleaga de pe site un produs cu dimensiuni standard, sau poate sa isi aleaga forma, dimensiunea si nuanta rezultand un produs personalizat.
Acest lucru ne-a ajutat foarte mult sa ne pozitionam langa marii producatori de mobila care s-au orientat si pe segmentul online. vreaumobila.ro comercializeaza in principal mobila dar si produse precum saltele, canapele si fotolii, scaune si mese, electrocasnice dar si decoratiuni. Produsele secundare pe care le comercializam provin din orientarea catre client de a satisface nevoile adiacente ale acestuia pentru a-l ajuta si a-i oferi solutii complete .
Portofoliu lucrari - Click pe imagini pentru vizualizare

Detalii de contact:
Ai vizitat aceasta pagina si ai ramas placut impresionat/a de firma prezentata?
Vrei sa lucrezi cu aceasta firma, dar nu stii cum sa intri in legatura cu reprezentantii ei?
Nimic mai simplu!! Pentru a simplifica lucrurile, intalnirea pe moment virtuala, dintre aceasta firma si eventualii clienti va punem la dispozitie mai jos cateva detalii de contact.

Telefon:  0731.347.516 Site firma E-mail Localitate Bucureşti


Alte firme prezentate pe site:
Magazine online | Vizite: 1919 | Adaugat de: AdminPortal | Tag-uri: vreaumobila.ro, mobila la comanda, amenajari mobilier, magazine online mobila | Nota: 5.0/3 voturi

Comentariile materialului: 1 comentarii
0   Spam
AdminPortal   pe 14-04-2013 1:56 PM
Ti-ai cumparat mobilier de la aceasta firma?
Posteaza mai jos daca esti multumit sau nu de calitatea si seriozitatea serviciilor oferite.

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii.
INREGISTRARE AUTENTIFICARE