Cauta pe site
Meniu site
Cumpara online
Recomandam
Staer - Mobila pentru familia ta
MisiuneaCasa - Forum mobilier
VYS Blog - 100% Do It Yourself
FreshHome - Creative ideas
Designocalm - Design interior
Statistici site

Membri acum pe site
Reclama pe siteSITE INSCRIS PE

Filme Cinema Portal mobila
Firme de mobila » Categoria Mobilier la comanda

MDM Monica Design Alba Iulia
Citeste mai jos detalii despre aceasta firma
  
MDM Monica Design a luat naştere din dorinţa de a oferi clienţilor mai mult decât o gamă variata de mobilier şi decoraţiuni. Serviciile oferite clienţilor noştri se bazează în primul rând pe consultanţa de specialitate, iar oferta noastră este extrem de largă şi adaptată fiecărei cerinţe. Decizia de mobilare şi decorare a unei case fiind una din deciziile importante în viaţa punem cu toţii pasiune în ceea ce facem şi trăim alături de clienţii noştri toate fazele emoţionale ale proiectului lor.
 
Împreună cu clientul, identificăm stilul preferat prin cunoaşterea cât mai multor detalii: stil de viaţă, culori, tabieturi. Toate acestea ne ajută să consiliem un anumit tip de mobilier.
Este importantă cunoaşterea spaţiului, astfel încât, piesele de mobilier să fie armonios amplasate, iar proiectele realizate de consilieri să reprezinte soluţiile tehnice cele mai adecvate şi potrivite spaţiului.

Nu în ultimul rând, ţinem cont de bugetul clientului şi găsim întotdeaua o soluţie pentru orice buget de la mediu la înalt.

Portofoliu lucrari - Click pe imagini pentru vizualizare

Detalii de contact:
Ai vizitat aceasta pagina si ai ramas placut impresionat/a de firma prezentata?
Vrei sa lucrezi cu aceasta firma, dar nu stii cum sa intri in legatura cu reprezentantii ei?
Nimic mai simplu!! Pentru a simplifica lucrurile, intalnirea pe moment virtuala, dintre aceasta firma si eventualii clienti va punem la dispozitie mai jos cateva detalii de contact.

Telefon:  0744 631 840 Site firma E-mail Localitate Alba-Iulia


Alte firme prezentate pe site:
Mobilier la comanda | Vizite: 1963 | Adaugat de: AdminPortal | Tag-uri: firme amenajari mobilier, firme mobila din Romania, mobilier la comanda, amenajari cu mobilier | Nota: 5.0/2 voturi

Comentariile materialului: Nici unul
Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii.
INREGISTRARE AUTENTIFICARE