Cauta pe site
Meniu site
Cumpara online
Recomandam
Staer - Mobila pentru familia ta
MisiuneaCasa - Forum mobilier
VYS Blog - 100% Do It Yourself
FreshHome - Creative ideas
Designocalm - Design interior
Statistici site

Membri acum pe site
Reclama pe siteSITE INSCRIS PE

Filme Cinema Portal mobila
Firme de mobila » Categoria Mese si scaune

Trend Furniture - Home & Horeca
Citeste mai jos detalii despre aceasta firma
  

Trend Furniture este cel mai important furnizor de mobilier profesional pentru industria HoReCa din Romania.

Cu sediul in localitatea Gilau, Cluj-Napoca, acoperim intreaga tara, oferind astfel clientilor noastrii posibilitatea de a-si amenaja locatiile intr-un mod individual.

TRENDfurniture furnizeaza mobilier pentru hoteluri, baruri, restaurante, centre/sali de conferinta, cafenele, cluburi si terase. Oferim o gama variata de mese, scaune, canapele si fotolii, seminee electrice, pardoseli de exterior si diverse accesorii pentru amenajarile interioare. Toate acestea sunt posibile colaborand cu cei mai importanti si renumiti producatori de mobila din Europa.

Suntem recuoscuti penrtru atitudinea profesionista si calitatea produselor promovate. Abordam fiecare proiect de amenajare interioara sau exterioara in mod individual, oferind astfel clientilor noastrii un mobilier personalizat, pe masura nevoilor lor. Astfel spus, ne adaptam oricarui spatiu.

Scopul nostru este de a va oferi constant servicii, mobilier si solutii de amenajare de cea mai buna calitate. Promovam inca de la inceputul activitatii noastre o politica de inovare continua, dezvoltand si furnizand colectii noi alaturi de posibilitatea de a crea un mobilier personalizat pentru a satisface si cele mai exigente cereri.
Pentru noi fiecare comanda este importanta, fie ca este mica sau mare. Dorim sa dezvoltam cu fiecare dintre dumneavoatra relatii solide si durabile.

Motto-ul nostru este sa privim cu incredere spre viitor si sa colaboram cu clientii nostrii actuali sau cei noi intr-un mod profesionist si prietenos.

Explorati toata gama noastra de produse si ve-ti gasi cu siguranta stilul perfect pentru locatia dumneavoastra.

Fiecare colectie a noastra este disponibila intr-o gama variata de modele, de la elegant si traditional la luxos si contemporan. Abordam doar produse din materiale de cea mai buna calitate si va oferim un mobilier care sa completeze orice stil de design interior si exterior, orice pretentie si capriciu pe care doriti sa-l exprimati prin locatia dumneavoastra.


Portofoliu lucrari - Click pe imagini pentru vizualizare

Detalii de contact:
Ai vizitat aceasta pagina si ai ramas placut impresionat/a de firma prezentata?
Vrei sa lucrezi cu aceasta firma, dar nu stii cum sa intri in legatura cu reprezentantii ei?
Nimic mai simplu!! Pentru a simplifica lucrurile, intalnirea pe moment virtuala, dintre aceasta firma si eventualii clienti va punem la dispozitie mai jos cateva detalii de contact.

Telefon:  0752 190 884 Site firma E-mail Localitate Cluj


Alte firme prezentate pe site:
Mese si scaune | Vizite: 856 | Adaugat de: AdminPortal | Tag-uri: mobilier pentru exterior, Mobilier mese si scaune, trend furniture Cluj, firme mobila din Romania | Nota: 5.0/1 voturi

Comentariile materialului: Nici unul
Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii.
INREGISTRARE AUTENTIFICARE