Cauta pe site
Meniu site
Cumpara online
Recomandam
Staer - Mobila pentru familia ta
MisiuneaCasa - Forum mobilier
VYS Blog - 100% Do It Yourself
FreshHome - Creative ideas
Designocalm - Design interior
Statistici site

Membri acum pe site
Reclama pe siteSITE INSCRIS PE

Filme Cinema Portal mobila
Firme de mobila » Categoria Mobilier divers

ExpoVitrine - Mobilier comercial
Citeste mai jos detalii despre aceasta firma
   La ExpoVitrine,  puteti gasi o gama larga de mobilier comercial si vitrine ce va vor afisa magazinul si produsele exact in modul in care doriti. Pentru un sentiment traditional, o atingere a stilului clasic sau un aspect elegant si luxuriant al magazinului dumneavoastra, o vitrina reprezinta alegerea ideala.Pe site-ul nostru, puteti gasi o gama larga ce include vitrine moderne, vitrine clasice si vitrine concept in diverse stiluri si finisaje, toate garantand a va expune produsele in cele mai avantajos mod.
Avand o constructie solida de esenta tare, aveti certitudinea ca vitrina dumneavoastra va va oferi atat functionalitate cat si un aspect vizual placut pentru multi ani de acum inainte. Asigurati-va in a verifica din selectia noastra de vitrine pe cele care afiseaza elemente speciale, inclusiv vitrinele pentru bijuterii . Selectia noastra de vitrine pentru comertul en-detail  include o gama larga de vitrine cu executie si  livrare rapida, o mare selectie de vitrine pentru bijuterii, vitrine din sticla, vitrine turn si alte modele de vitrine ce se pot incadra in orice decor.
Prin  utilizarea  sticlei in combinatie cu alte materiale, produsele  expuse in vitrine sunt usor de observat,    in plus, utilizarea diferitelor spoturi luminoase va pune in valoare produsele in cauza. Astfel, tot mai multe companii de productie  publicitara si nu numai, incep sa activeze si pe aceasta  piata a mobilierului comercial din sticla, acesta reprezentand o tendinta noua  promovata cu suficient succes in  ultimii  ani.
Portofoliu lucrari - Click pe imagini pentru vizualizare

Detalii de contact:
Ai vizitat aceasta pagina si ai ramas placut impresionat/a de firma prezentata?
Vrei sa lucrezi cu aceasta firma, dar nu stii cum sa intri in legatura cu reprezentantii ei?
Nimic mai simplu!! Pentru a simplifica lucrurile, intalnirea pe moment virtuala, dintre aceasta firma si eventualii clienti va punem la dispozitie mai jos cateva detalii de contact.

Telefon:  0766 08 77 11 Site firma E-mail Localitate Bucuresti


Alte firme prezentate pe site:
Mobilier divers | Vizite: 1349 | Adaugat de: AdminPortal | Tag-uri: vitrine pentru magazine, standuri bijuterii, firme mobila din Romania, mobilier comercial, firme din Romania, expovitrine | Nota: 5.0/1 voturi

Comentariile materialului: Nici unul
Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii.
INREGISTRARE AUTENTIFICARE