Cauta pe site
Meniu site
Cumpara online
Recomandam
Staer - Mobila pentru familia ta
MisiuneaCasa - Forum mobilier
VYS Blog - 100% Do It Yourself
FreshHome - Creative ideas
Designocalm - Design interior
Statistici site

Membri acum pe site
Reclama pe siteSITE INSCRIS PE

Filme Cinema Portal mobila
Firme de mobila » Categoria Mobilier lemn masiv

Mobilier din lemn de la Bonclara
Citeste mai jos detalii despre aceasta firma
   Mobilierul din lemn natural este 100% fabricat in România, mobilier din lemn masiv personalizat, lucrat manual. Producem la comandă mobilier din lemn pentru dormitoare, sufragerii, birouri, bucătării, uşi de lemn de interior şi porţi din lemn pentru exterior, tradiţionale sau contemporane.
Mobilierul din lemn este manufacturat in Bucureşti, la comandă, din lemn atent selecţionat. Lemnul natural din cireş este cea mai populară alegere, dar de asemenea executăm şi mobilier din stejar, nuc, lemn vechi recuperat şi recondiţionat.
Alege mobila noastră la preţuri accesibile din lemn lucrat manual şi personalizează-ţi mobila sau doar piese de mobilier, alegand un lemn de esenţă tare, dimensiunile şi modelul. Mobila din lemn masiv este proiectată pentru a se potrivi casei dumneavoastră, visului dumneavoastră, bugetului dumneavoastră. Mobila din lemn de stejar vechi este de inaltă calitate a designului si longevitaţii. Fiind in intregime lucrată manual, se acorda detaliu la fiecare bucată şi acest lucru iese in evidenţă.

Alegand lemn refolosit, reciclat , tratat, ajutati şi mediul inconjurător. În plus, multe din aceste piese de mobilier au un look natural învechit care este greu de produs artificial. Dacă sunteţi în căutarea unui mobilier de lemn robust, cu aspect rustic, veţi găsi ceea ce vă doriţi în oferta noastră. Folosind lemn vechi , finisat de tamplarii noştri cu experientă, veţi avea un produs finit de calitate, impresionant, ce se potriveşte cu graţie în orice casă.

Nu conteaza în ce stil este amenajată casa dumneavoastră, cu siguranţă este o esenţă de lemn care se va potrivi. Multă lume caută mobilier din lemn de culoare inchisă , şi aici există o mulţime de posibilităţi. Lemnul de culoare închisă oferă un aspect distinct şi, dacă aveţi deja mobilier din lemn de culoare inchisă, veţi dori sa menţineţi coerenţa cu noi completări. Cu adevărat impresionant, mobilierul rustic poate fi greu de găsit.

Mobilierul din lemn este durabil, de aceea este un mobilier cu durata de viata ridicata. Mobilierul lucrat manual, autentic, care nu poate fi imitat, si folosirea materialelor naturale face din acesta un mobilier atemporal, ce nu  se va demoda niciodata.

Avem idei si tehnologie pentru productia de uşi din lemn masiv, mobilier de magazine, mobilier din lemn, scaune, mobilier din sticlă, ambarcaţiuni nautice din lemn, recondiţionare mobilier de artă.

Realizăm Uşi din lemn, de la cele clasice la cele mai avangardiste, cu intarsii din metale rare, sau piele.

Pentru un mobilier din lemn sau mobilier de magazine, avem la dispoziţie accesorii extraordinare, conectică şi produse de iluminat incastrate.

Realizăm scaune, după cele mai înalte cerinţe, dispunem de o maşină cu comandă numerică ce poate realiza forme excepţionale atât în lemn cât şi în metal, la fel şi pentru zona de mobilier din sticlă, unde putem modela sticlă după bunul plac.

Pentru recondiţionare mobilier de artă, colaborăm cu profesionişti din Marea Britanie şi Franţa pentru livrare de produse de recondiţionat atestate şi care menţin valoarea produsului recondiţionat la un nivel ridicat.

Dar adevarata măsură a devotamentului şi reuşitei noastre o reprezintă valoarea emanată de produsul executat de noi pentru oricare dintre clienţii noştrii, produs care trebuie să fie unic şi memorabil.


Portofoliu lucrari - Click pe imagini pentru vizualizare

Detalii de contact:
Ai vizitat aceasta pagina si ai ramas placut impresionat/a de firma prezentata?
Vrei sa lucrezi cu aceasta firma, dar nu stii cum sa intri in legatura cu reprezentantii ei?
Nimic mai simplu!! Pentru a simplifica lucrurile, intalnirea pe moment virtuala, dintre aceasta firma si eventualii clienti va punem la dispozitie mai jos cateva detalii de contact.

Telefon:  0721 270 589 Site firma E-mail Localitate Bucuresti


Alte firme prezentate pe site:
Mobilier lemn masiv | Vizite: 1280 | Adaugat de: AdminPortal | Tag-uri: mobila lemn masiv, firme mobila din Romania, mobila Bucuresti, mobila bonclara din lemn | Nota: 5.0/2 voturi

Comentariile materialului: Nici unul
Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii.
INREGISTRARE AUTENTIFICARE