Cauta pe site
Meniu site
Cumpara online
Recomandam
Staer - Mobila pentru familia ta
MisiuneaCasa - Forum mobilier
VYS Blog - 100% Do It Yourself
FreshHome - Creative ideas
Designocalm - Design interior
Statistici site

Membri acum pe site
Reclama pe siteSITE INSCRIS PE

Filme Cinema Portal mobila
Firme de mobila » Categoria Mobilier lemn masiv

TPS.C Transilvania Production S.R.L
Citeste mai jos detalii despre aceasta firma
   TPS.C Transilvania Production S.R.L, societate cu capital privat, a fost înființată în primăvara anului 1993 și are ca domeniu de activitate producția de mobilă din lemn masiv. Ne-am început activitatea cu aproximativ 10 angajați și produceam mobilă doar pentru piața internă, dar, cu experiența acumulată și devotamentul fiecărui angajat, ne-am dezvoltat activitatea și  în prezent avem peste 200 de angajați, iar produsele nostre sunt apreciate și peste hotare, în țări ca Germania, Franța, Italia, Elveția și Anglia.
Desfășurându-ne activitatea în inima Munțiilor Apuseni, acolo unde brazii, molizii și pinii sunt prietenii localnicilor de sute de ani, am hotărât să punem în valoare bogățiile naturii și astfel, lemnul de rășinoase a devenit instrumentul nostru de lucru. Pentru a menține vie această „prietenie”, grija față de mediu este un alt crez al companiei. Fiecare copac taiat, pregătit cu îndeletnicire pentru a se transforma în piesa de mobilier frumos sculptată și lăcuită din sufrageria ta, este înlocuit cu un altul mai tânăr pentru ca pădurea de brad și de molid să fie la fel de impunătoare și peste veacuri.   

Prioritatea nostră este clientul, de aceea ținem cont de fiecare cerință a acestuia și îi oferim mobilier din lemn masiv, de înaltă calitate. Deoarece mobila produsă de noi se poate realiza și la comandă, clientul poate veni cu propriile idei pentru designul piesei de mobilier sau poate alege dintr-o gamă largă de produse care se pliază perfect pe dorințele fiecărui client. De la un design rustic la unul ultramodern, mobilierul, prezentat într-o gamă largă de culori, se potrivește oricărui spațiu.

Te așteptăm să ne vizitezi și la sediul companiei, în Câmpeni, județul Alba.Portofoliu lucrari - Click pe imagini pentru vizualizare

Detalii de contact:
Ai vizitat aceasta pagina si ai ramas placut impresionat/a de firma prezentata?
Vrei sa lucrezi cu aceasta firma, dar nu stii cum sa intri in legatura cu reprezentantii ei?
Nimic mai simplu!! Pentru a simplifica lucrurile, intalnirea pe moment virtuala, dintre aceasta firma si eventualii clienti va punem la dispozitie mai jos cateva detalii de contact.

Telefon:  0744 396 973 Site firma E-mail Localitate Campeni-Alba


Alte firme prezentate pe site:
Mobilier lemn masiv | Vizite: 1318 | Adaugat de: AdminPortal | Tag-uri: mobila lemn masiv, Transilvania Production, firme mobila din Romania, amenajari mobilier | Nota: 5.0/3 voturi

Comentariile materialului: Nici unul
Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii.
INREGISTRARE AUTENTIFICARE