Cauta pe site
Meniu site
Cumpara online
Recomandam
Staer - Mobila pentru familia ta
MisiuneaCasa - Forum mobilier
VYS Blog - 100% Do It Yourself
FreshHome - Creative ideas
Designocalm - Design interior
Statistici site

Membri acum pe site
Reclama pe siteSITE INSCRIS PE

Filme Cinema Portal mobila
Firme de mobila » Categoria Mobilier tapitat

Mobila Laguna - Producator mobilier
Citeste mai jos detalii despre aceasta firma
   Înființată în 1994, Laguna Serv este astăzi unul dintre cei mai mari producători de mobilier din Maramureșul istoric. Am ajuns aici datorită echilibrului perfect dintre calitatea și prețurile avantajoase ale pieselor de mobilier tapițate și din pal pentru care atelierul nostru garantează rezistența și funcționalitatea. Indiferent de spațiul de care dispuneți, vă putem ajuta în utilizarea cât mai practică și convenabilă a acestuia.
Vă invităm în magazinele noastre din întreaga țară să discutăm despre cele mai bune și practice soluții pentru amenajarea locuinței dumneavoastră. Suntem Laguna Serv și misiunea noastră este de a transforma orice casă în acasă.

Garanția calității. Atelierele noastre folosesc cele mai fine tapițerii și pal de cea mai bună calitate pentru a realiza piese de mobilier moderne și practice, funcționale și foarte accesibile. Toate piesele de mobilier au o garanție de 24 de luni.

Garanția transportului și montării. Piesele vor ajunge în posesia dumneavoastră în termen 10 sau 20 de zile în funcție de disponibilitatea produsului pe stoc. Serviciile de transport, manipulare și montaj sunt asigurate de angajații noștri. Montajul este inclus, iar transportul și manipularea vor fi contra cost, tariful fiind stabilit în funcție de distanță și nivelul clădirii la care se află locuința dumneavoastră. Pentru mai multe detalii legate de transport și manipulare vă rugăm adresați-vă consultanților noștri din orice magazin.Portofoliu lucrari - Click pe imagini pentru vizualizare

Detalii de contact:
Ai vizitat aceasta pagina si ai ramas placut impresionat/a de firma prezentata?
Vrei sa lucrezi cu aceasta firma, dar nu stii cum sa intri in legatura cu reprezentantii ei?
Nimic mai simplu!! Pentru a simplifica lucrurile, intalnirea pe moment virtuala, dintre aceasta firma si eventualii clienti va punem la dispozitie mai jos cateva detalii de contact.

Telefon:  0262 330 490 Site firma E-mail Localitate Sighetu-Marmației


Alte firme prezentate pe site:
Mobilier tapitat | Vizite: 3482 | Adaugat de: AdminPortal | Tag-uri: mobilier de serie, canapele si coltare, mobilier Laguna, mobilier tapitat | Nota: 5.0/1 voturi

Comentariile materialului: Nici unul
Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii.
INREGISTRARE AUTENTIFICARE