Cauta pe site
Meniu site
Cumpara online
Recomandam
Staer - Mobila pentru familia ta
MisiuneaCasa - Forum mobilier
VYS Blog - 100% Do It Yourself
FreshHome - Creative ideas
Designocalm - Design interior
Statistici site

Membri acum pe site
Reclama pe siteSITE INSCRIS PE

Filme Cinema Portal mobila
Esti in pagina Proiectanti si Designeri

In Anglia, livingul are ca element central semineul, in timp ce in Japonia, mobilierul este inlocuit de unitati minimale denumite tatami. in Franta, un living care se respecta are un pian, o opera de arta sau mobilier stil. Pe langa piesele principale, accesoriile sunt definitorii pentru stilul livingului, suveniruri aduse din vacante, cadouri primite, tablouri sau sculpturi, obiecte de arta sau de suflet, mici decoratiuni, toate ajuta la personalizarea spatiului. Livingul american este particular prin introducerea a trei tipuri diferite de spatii in aceeasi camera: bucatarie, dinning si spatiul de zi. Pentru o perioda lunga, aceasta abordare a fost respinsa de societatea europeana, din cauza mirosurilor din timpul gatitului si a lipsei de intimitate intre cele trei zone. Insa, ... Detalii... »
Voturi: 1
Amenajari livinguri | Vizite: 1519 | Adăugat de: AdminPortal - 03-11-2013 | Comentarii (0)

Un magazin nu este altceva decât locul de vânzare unde de obicei clienții își fac cumpărăturile. Orice magazin, cât de mic nu ar fi el, trebuie să corespundă tuturor cerințelor cumpărătorilor și plus la aceasta ar fi bine ca imaginea sa să fie originală în raport cu cea a concurenților.
Pentru a avea o reușită comercială, de obicei antreprenorii atrag atenția asupra amenajării magazinului. Aceasta implică o muncă considerabilă atât în interiorul magazinului, cât și la exteriorul acestuia. Fiecare magazin are propriul său stil, design-ul care îl diferențiază de celelalte.
Cu siguranță, clienții vor intra într-un magazin cu vitrinele frumos amenajate, le va atrage atenția numele companiei, care de obicei este scris la intrare în magazin și desigur vor exista mai mulți ... Detalii... »
Voturi: 1
Alte amenajari | Vizite: 1250 | Adăugat de: AdminPortal - 26-10-2013 | Comentarii (0)

Zona inferioara a bucatariei este alcatuita din elemente de depozitare (sertare si corpuri cu polite) de dimensiuni diferite si dispuse asimetric. Motivul este concentrarea pe o compartimentare cat mai utila si nu pe un echilibru estetic care sa nu fie insotit de functionalitate.
Fiecare dintre noi se confrunta intr-un moment cu problemele generate de spatiile insuficiente ale apartamentelor aglomerate in care traiesc, ce nu par a le satisface vreodata propriile exigente si nici nevoile cotidiene. Acelasi lucru il putem spune despre bucatarii. Indiferent de cat de mare sau mica este o bucatarie, organizarea corecta a spatiului si depozitarea veselei si a aparatelor electrocasnice va vor usura activitatile zilnice desfasurate in bucatarie. Un prim pas in organizarea spatiilor d ... Detalii... »
Voturi: 2
Amenajari bucatarie | Vizite: 3408 | Adăugat de: AdminPortal - 26-10-2013 | Comentarii (0)

Livingul folosit in principal pentru relaxare,trebuie considerat mai mult decat un loc in care sa stai,chiar daca nu este la fel de functional ca o bucatarie sau o baie.Cand te asezi sa citesti un ziar sau sa privesti la televizor ai nevoie de o masuta pe care sa iti asezi ceasca la fel cum pentru obiecte decorative sau carti ai nevoie de rafturi.Suprafetele pentru depozitat diverse lucruri sunt adesea omise din lipsa de spatiu,camera devenind astfel neatragatoare.O solutie pentru cei ce adopta stilul minimalist este folosirea dulapurilor cu usi,pentru a depozita CD-uri ,bauturi ,sau diverse alte obiecte acumulate in timp.Problema principala in amaplasarea rafturilor este insa lipsa peretilor liberi,acestia fiind ocupati de usi,ferestre,calorifere sau canapele.In aceste conditii ,luati in ... Detalii... »
Voturi: 2
Amenajari livinguri | Vizite: 1499 | Adăugat de: nikydecor - 15-10-2013 | Comentarii (1)

 Linia design-ului este una clara, acesta axandu-se, in primul rand, pe un grad sporit de folosire a spatiului util. Blatul de lucru este, de asemenea, generos, astfel incat sa nu existe niciun inconvenient daca va propuneti experimente culinare dintre cele mai complexe.
Sugestia noastra este de a pozitiona plita si hota in centru, pentru mai multa mobilitate, dar corpurile de mobilier pot fi dispuse si in diverse alte pozitii sau combinatii, in functie de particularitatile geometrice sau de necesitatile impuse de constructia bucatariei dumneavoastra.
 Bucatariile noastre sunt complet adaptate preferintelor si nevoilor tale.
Designul exclusiv, nuantele variate, calitatea mobilierului si a accesoriilor folosite vor creea bucataria pe care ti-o doresti. Mobila d ... Detalii... »
Voturi: 3
Amenajari bucatarie | Vizite: 1062 | Adăugat de: AdminPortal - 12-10-2013 | Comentarii (1)

Eleganta, simplitate si rafinament – iata cum am putea descrie, pe scurt, mobilierul pentru dormitor prezentat in acest proiect. In liniile design-ului se simte prezenta unui usor minimalism modern, fara ca acest aspect sa predomine. Practic, exista un echilibru intre stilurile clasic, traditional si cel modern, echilibru care creaza un sentiment placut, domestic, de apartenenta la un spatiu intim, in care esti in siguranta. Patul este unul spatios, fara a fi masiv: din contra, pare creionat din cateva linii de contur. Acest lucru, impreuna cu faptul ca nu este asezat pe un soclu, aduc mai multa deschidere in camera, creand senzatia de fluiditate si de continuitate. Soliditatea lui este garantata, fiind nevoie doar de o saltea buna pentru un somn odihnitor. Cele doua noptiere coch ... Detalii... »
Voturi: 3
Amenajari dormitoare | Vizite: 694 | Adăugat de: AdminPortal - 28-09-2013 | Comentarii (1)

« 1 2 3 4 ... 6 7 »