Cauta pe site
Meniu site
Cumpara online
Recomandam
Staer - Mobila pentru familia ta
MisiuneaCasa - Forum mobilier
VYS Blog - 100% Do It Yourself
FreshHome - Creative ideas
Designocalm - Design interior
Statistici site

Membri acum pe site
Reclama pe siteSITE INSCRIS PE

Filme Cinema Portal mobila
Esti in pagina Proiectanti si Designeri

Psihologii afirma ca, prin forme si culori, piesele de mobilier pot sprijini munca profesorilor, in special a invatatorilor si educatorilor. Din acest motiv, proiectele de amenajare tin cont de importanta miscarii in dezvoltarea copilului, de nevoia lui de a comunica usor cu cei din jur, de rolul culorilor si al formelor in dezvoltarea gustului artistic.
Voturi: 5
Amenajari spatii si hale | Vizite: 2118 | Adăugat de: AdminPortal - 13-04-2013 | Comentarii (3)

Un living de dimensiuni reduse poate reprezenta o adevarata provocare la amenajare. Pentru a castiga spatiu, este necesar sa gasesti solutii istete de depozitare. Descopera in continuare cateva astfel de idei, perfecte intr-o sufragerie mica! Intr-o sufragerie mica, spatiul trebuie folosit la maxim. Prin urmare, alegerea unor piese de mobilier cu spatii ascunse de depozitare se va dovedi o decizie inteleapta. Un corp de biblioteca inalt si ingust, cu rafturi cat mai numeroase, este o alta alegere isteata intr-o sufragerie mica. O astfel de biblioteca nu numai ca nu ocupa mult loc, dar iti si ofera suficiente spatii de depozitare. Pentru un plus de inedit si de eficienta, investeste intr-un corp de mobilier cu rafturi inegale, in asa fel incat sa iti poti permite sa ins ... Detalii... »
Voturi: 3
Amenajari sufragerii | Vizite: 1901 | Adăugat de: AdminPortal - 13-04-2013 | Comentarii (0)

Bucataria, sanctuarul gospodinelor, a devenit in zilele noastre un spatiu foarte important, indiferent de marimea locuintei. Bucataria poate fi sub forma unui open space sau o incapere inchisa de sine statatoare. Aceasta nu numai ca reprezinta locul in care gatim si luam masa, ci imprumuta din calitatile unei camere de zi, fiind, la urma urmei, spatiul in care ne petrecem o mare parte din timp. Drept urmare, bucataria trebuie sa fie primitoare si confortabila si sa imbine latura functionala cu cea estetica. Noi iti oferim posibilitatea sa achizitionezi o bucatarie la comanda, care sa devina spatiul principal al casei tale si sa imbine ambele roluri. Avand multe cunostinte despre cele mai recente stiluri, oferte, culori, materiale in domeniu veti alege designul potrivit pentru bu ... Detalii... »
Voturi: 3
Amenajari bucatarie | Vizite: 3462 | Adăugat de: AdminPortal - 13-04-2013 | Comentarii (0)

In Anglia, livingul are ca element central semineul, in timp ce in Japonia, mobilierul este inlocuit de unitati minimale denumite tatami. in Franta, un living care se respecta are un pian, o opera de arta sau mobilier stil. Pe langa piesele principale, accesoriile sunt definitorii pentru stilul livingului, suveniruri aduse din vacante, cadouri primite, tablouri sau sculpturi, obiecte de arta sau de suflet, mici decoratiuni, toate ajuta la personalizarea spatiului. Livingul american este particular prin introducerea a trei tipuri diferite de spatii in aceeasi camera: bucatarie, dinning si spatiul de zi. Pentru o perioda lunga, aceasta abordare a fost respinsa de societatea europeana, din cauza mirosurilor din timpul gatitului si a lipsei de intimitate intre cele trei zone. Insa, ... Detalii... »
Voturi: 2
Amenajari livinguri | Vizite: 1219 | Adăugat de: AdminPortal - 13-04-2013 | Comentarii (0)

Cu ceva timp in urma bucataria reprezenta doar un spatiu destinat exclusiv gatitului. Astazi insa, pe langa activitatea legata de prepararea hranei, bucataria a devenit si principalul loc de intalnire cu familia si prietenii. Fie ca este vorba de prepararea mancarii sau numai de servirea acesteia bucataria este un mediu in care toti membrii familiei trebuie sa se simta bine. Aproximativ un sfert din timpul pe care il stai acasa il petreci în bucatarie. De aceea, acest spatiu trebuie să fie primitor, cald, dar în acelasi timp modern şi funcţional. Acest lucru poate deveni posibil odata cu alegerea mobilierului de bucatarie potrivit.
Voturi: 2
Amenajari bucatarie | Vizite: 1830 | Adăugat de: AdminPortal - 13-04-2013 | Comentarii (0)

Dormitorul este spatiul de relaxare de care trebuie sa ne bucuram dupa o zi obositoare de munca. Ca si in orice alta incapere, amenajarea trebuie sa tina cont de functionalitate si design. Cele mai potrivite culori pentru acest spatiu sunt cele calde si linistitoare in tonuri neutre in cazul suprafetelor mari, pentru accesorii fiind recomandate cateva nuante de accentuare. Mobilierul de dormitor trebuie sa se integreze unitar si armonios in odaia cu vise, pentru a oferi echilibru si relaxare. El trebuie sa fie pe de o parte funtional si practic si pe de alta parte sa aiba un design in concordanta cu restul casei. Patul din dormitor trebuie sa fie aliatul tau in lupta cu stresul, dusmanul acerb din fiecare zi. Dulapul sau dressing-ul din dormitor, comoda si noptierele ajuta la ord ... Detalii... »
Voturi: 3
Amenajari dormitoare | Vizite: 1332 | Adăugat de: AdminPortal - 10-04-2013 | Comentarii (1)

« 1 2 3 4 5 6 7 »