Cauta pe site
Meniu site
Cumpara online
Recomandam
Staer - Mobila pentru familia ta
MisiuneaCasa - Forum mobilier
VYS Blog - 100% Do It Yourself
FreshHome - Creative ideas
Designocalm - Design interior
Statistici site

Membri acum pe site
Reclama pe siteSITE INSCRIS PE

Filme Cinema Portal mobila
Esti in pagina Proiectanti si Designeri

Proiect pentru mobila de living, din pal melaminat de 18 mm fag cu macassa, elemente moderne de feronerie, cu accesorii de ultima ora si design modern.
Livingul sau sufrageria, este locul unde iti primesti invitati tai si unde petreci timp cu cei care vin la tine acasa.
Practic livingul este cartea ta de vizita, este locul care fie va impresiona, fie nu o va face.
Voturi: 3
Amenajari livinguri | Vizite: 1751 | Adăugat de: AdminPortal - 27-03-2013 | Comentarii (0)

Proiect pentru mobila de dormitor, corpuri din fag, usi si sertare din rosu cu negru (pal sau MDF) elemente moderne de feronerie, cu accesorii de ultima ora si design modern.
Ne petrecem in dormitor mult timp, asa ca este usor de inteles de ce este atat de important ca dormitorul sa fie perfect din toate punctele de vedere. Inainte sa amenajezi dormitorul si sa alegi mobila pentru dormitor trebuie sa tii cont de unele aspecte. De exemplu, orientarea ideala a dormitorului este cu geamurile spre est sau nord-est. Razele soarelui ce patrund dimineata in dormitor vor creaza o stare de buna-dispozitie, insa, daca soarele bate prea mult timp in dormitor, acesta se va supraincalzi, si ca atare, pe timpul verii, va necesita un sistem de racire. Daca nu puteti orienta dormitorul ... Detalii... »
Voturi: 3
Amenajari dormitoare | Vizite: 3446 | Adăugat de: AdminPortal - 27-03-2013 | Comentarii (0)

 Proiect pentru mobila de bucatarie cires (Nett Front) elemente moderne de feronerie, cu accesorii de ultima ora.
Bucatariile noastre sunt complet adaptate preferintelor si nevoilor tale. Designul exclusiv, nuantele variate, calitatea mobilierului si a accesoriilor folosite vor creea bucataria pe care ti-o doresti. Mobila de bucatarie creata de noi foloseste cea mai noua tehnologie. Mobila de bucatarie este adaptata pe gustul tau. Cromatica si linia stilistica accentueaza caracterul modern al mobilei de bucatarie. Aceasta mobila de bucatarie iti ofera toate spatiile de gatit si de depozitare necesare. Mobila este foarte usor de intretinut si este rezistenta la caldura, socuri mecanice.
Voturi: 3
Amenajari bucatarie | Vizite: 2321 | Adăugat de: AdminPortal - 27-03-2013 | Comentarii (0)

Proiect pentru mobila de bucatarie executat la comanda pentru Andrei din Alba-Iulia  din pal melaminat de 18mm, design si elemente moderne de feronerie, cu accesorii de ultima ora.
Bucataria este incaperea asupra careia ne concentram cel mai putin, in momentul in care decidem sa ne amenajam locuinta. In general mobila de bucatarie prezinta anumite elemente proprii sau incorporate, care datorita aparaturii si costului pe care il presupun, nu se inlocuiesc foarte des. Nu este indicat sa umplem bucataria cu elemente decorative doar pentru a-i da stilul pe care-l dorim, acest lucru il putem face prin personalizarea mobilei de bucatarie si prin adaptarea acesteia la spatiul pe care-l avem la dispozitie. Este adevarat ca trebuie sa adaugam unele elemente me ... Detalii... »
Voturi: 6
Amenajari bucatarie | Vizite: 1927 | Adăugat de: AdminPortal - 27-03-2013 | Comentarii (0)

Proiect pentru mobila de living  din pal melaminat de 18mm, design si elemente moderne de feronerie, cu accesorii de ultima ora.
Livingul sau sufrageria, este locul unde iti primesti invitati tai si unde petreci timp cu cei care vin la tine acasa. Practic livingul este cartea ta de vizita, este locul care fie va impresiona, fie nu o va face. De aceea designerii nostri au proiectat multe modele de livinguri foarte moderne, special concepute pentru tine si pentru a lasa o impresie cat mai buna despre casa ta. Alege un set de masa si scaune pentru living , o vitrina, o comoda sau o servanta ce vor starni admiratia invitatilor tai ! Cu noi vei fii mereu vazut bine.
Voturi: 2
Amenajari livinguri | Vizite: 2357 | Adăugat de: AdminPortal - 27-03-2013 | Comentarii (0)

 Proiect pentru mobila de baie  din pal melaminat de 18mm, design si elemente moderne de feronerie, cu accesorii de ultima ora.
 Compartimentarea este facuta pentru a oferi un design atractiv dar si un grad mare de utilitate acestui mobilier, tinand cont ca spatiile destinate pentru baie sunt restranse in cele mai multe cazuri, iar dimensiunea mobilierului este mica.
 Mobilierul este aranjat in asa fel incat sa ofere un design atragator, oferind momente de caldura in clipele de relaxare pe care dumneavoastra le petreceti in baia de vis.
Voturi: 2
Amenajari baie | Vizite: 615 | Adăugat de: AdminPortal - 25-03-2013 | Comentarii (0)

« 1 2 ... 4 5 6 7 »