Cauta pe site
Meniu site
Cumpara online
Recomandam
Staer - Mobila pentru familia ta
MisiuneaCasa - Forum mobilier
VYS Blog - 100% Do It Yourself
FreshHome - Creative ideas
Designocalm - Design interior
Statistici site

Membri acum pe site
Reclama pe siteSITE INSCRIS PE

Filme Cinema Portal mobila
Esti in pagina Proiectanti si Designeri

Un magazin nu este altceva decât locul de vânzare unde de obicei clienții își fac cumpărăturile. Orice magazin, cât de mic nu ar fi el, trebuie să corespundă tuturor cerințelor cumpărătorilor și plus la aceasta ar fi bine ca imaginea sa să fie originală în raport cu cea a concurenților.
Pentru a avea o reușită comercială, de obicei antreprenorii atrag atenția asupra amenajării magazinului. Aceasta implică o muncă considerabilă atât în interiorul magazinului, cât și la exteriorul acestuia. Fiecare magazin are propriul său stil, design-ul care îl diferențiază de celelalte.
Cu siguranță, clienții vor intra într-un magazin cu vitrinele frumos amenajate, le va atrage atenția numele companiei, care de obicei este scris la intrare în magazin și desigur vor exista mai mulți ... Detalii... »
Voturi: 1
Alte amenajari | Vizite: 1250 | Adăugat de: AdminPortal - 26-10-2013 | Comentarii (0)

Alegerea unui birou poate fi o provocare pentru unele persoane, dar amplasarea lui in camera poate reprezenta o alta provocare. Ca sa alegeti locul optim de pozitionare a unui birou trebuie sa va asezati pe scaun, in spatele acesteia, si sa puteti vedea usa de intrare in camera. Daca spatiul in care lucrati nu are usa, asezati-va in asa fel incat sa puteti vedea intrarea in camera sau intrarea catre spatiul in care lucrati. In situatia in care nu puteti aseza biroul si scaunul cu fata spre intrare, incercati sa agatati, deasupra biroului, o oglinda care sa va ofere privelistea aflata in spatele dumneavoastra. Tot din punctul de vedere al pozitiei unui birou, incercati ca aceasta sa fie amplasata cat mai in interiorul camerei, pentru a putea cuprinde cu privirea cat mai mult posi ... Detalii... »
Voturi: 4
Alte amenajari | Vizite: 1039 | Adăugat de: AdminPortal - 06-04-2013 | Comentarii (1)