Cauta pe site
Meniu site
Cumpara online
Recomandam
Staer - Mobila pentru familia ta
MisiuneaCasa - Forum mobilier
VYS Blog - 100% Do It Yourself
FreshHome - Creative ideas
Designocalm - Design interior
Statistici site

Membri acum pe site
Reclama pe siteSITE INSCRIS PE

Filme Cinema Portal mobila
Proiectanti si Designeri » Sugestii de amenajari interioare sau exterioare

10:02 PM
Amenajare birou operational -culoare inchisa -maslin
Detalii despre proiect
   Alegerea unui birou poate fi o provocare pentru unele persoane, dar amplasarea lui in camera poate reprezenta o alta provocare. Ca sa alegeti locul optim de pozitionare a unui birou trebuie sa va asezati pe scaun, in spatele acesteia, si sa puteti vedea usa de intrare in camera. Daca spatiul in care lucrati nu are usa, asezati-va in asa fel incat sa puteti vedea intrarea in camera sau intrarea catre spatiul in care lucrati. In situatia in care nu puteti aseza biroul si scaunul cu fata spre intrare, incercati sa agatati, deasupra biroului, o oglinda care sa va ofere privelistea aflata in spatele dumneavoastra. Tot din punctul de vedere al pozitiei unui birou, incercati ca aceasta sa fie amplasata cat mai in interiorul camerei, pentru a putea cuprinde cu privirea cat mai mult posibil din camera. Daca va aflati cu fata spre usa, dar prea aproape de aceasta, mare parte din camera va fi in afara razei voastre vizuale. Ceea ce nu puteti vedea, nu puteti controla. Pozitia cea mai favorabila de amplasare a unui birou este in diagonala cu usa, cu spatele spre colt, deoarece aveti in spatele dumneavoastra si suportul solid al peretilor. Evitati, pe cat posibil, sa plasati orice birou in linie dreapta cu usa de intrare, deoarece veti avea parte de zgomote si intreruperi nenumarate.

Click pe imagini pentru vizualizare

Detalii despre autor:
Ai vizitat aceasta pagina si ai ramas placut impresionat de lucrarea/designul prezentat in cadrul ei?
Vrei sa pui in aplicare acest proiect, dar nu stii cum sa intri in legatura cu autorul acestuia?
Nimic mai simplu!! Pentru a simplifica lucrurile, intalnirea pe moment virtuala, dintre proiectanti/designeri si eventualii clienti va punem la dispozitie mai jos cateva detalii pentru a putea contacta executantii.

Autor proiect  AdminPortal Pagina personala Vezi profil Localitate Alba-Iulia


Alte proiecte prezentate pe site:
Alte amenajari | Vizite: 989 | Adaugat de: AdminPortal | Tag-uri: amenajari birouri, proiect mobilier birou, mobila pentru birou moderna, birouri operationale | Nota: 5.0/4 voturi

Comentariile materialului: 1 comentarii
0   Spam
AdminPortal   pe 06-04-2013 10:03 PM
Un model deosebit de amenajare spatiu pentru birou.

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii.
INREGISTRARE AUTENTIFICARE