Cauta pe site
Meniu site
Cumpara online
Recomandam
Staer - Mobila pentru familia ta
MisiuneaCasa - Forum mobilier
VYS Blog - 100% Do It Yourself
FreshHome - Creative ideas
Designocalm - Design interior
Statistici site

Membri acum pe site
Reclama pe siteSITE INSCRIS PE

Filme Cinema Portal mobila
Esti in pagina Proiectanti si Designeri

Unik Design vă pune la dispoziție o varietate de mobilier pentru toate gusturile clasic, tip rustic, tip antichizat și contemporan executat cu simț de raspundere în asa fel încăt sa fiți multumiti si noi sa fim prima alegere in tot ceea ce va doriti legat de mobila la comandă.
Pe noi ne gasiți în Brasov, unde ne puteti vizita la magazinul de prezenatre, și mai mult vă invitam in fabrica noastră să vă convingeți de calitatea produselor, de seriozitatea și implicarea de care dăm dovadă.
Vă mai oferim un plus, 3 Garanții, pentru a vă asigura că mobila fabricată de noi este tot ce aveți nevoie: garanția prețului, a serviciului și a calității.
Mobila la comanda Brasov ... Detalii... »
Voturi: 0
Amenajari bucatarie | Vizite: 35 | Adăugat de: mircea - 06-08-2018 | Comentarii (0)

Nu am mai postat nimic de ceva vreme. Totusi datorita faptului ca am fost solicitat pentru proiectarea, amenajarea si executia unei bucatarii m-am hotarat sa pun la dispozitia voastra, care posibil sa cautati un model de amenajare asemanator, proiectul de mai jos.

La prima vedere treaba pare usoara, totusi datorita spatiului (care in prealabil era prevazut ca si balcon), munca devine putin...grea. Cotele balconului - bucatariei fac ca aranjarea acesteia sa fie dificila datorita spatiului mic pus la dispozitie si a unor inconveniente sa le zicem asa - 2 masini de spalat, una pentru vase alta pentru haine, pozitia prizelor, scurgeri si alimentari, plus faptul ca estetica bucatariei trebuie sa fie combinata cu utilitatea acesteia.

Asadar, momentan bucataria - balconul, este ... Detalii... »

Voturi: 4
Amenajari bucatarie | Vizite: 1123 | Adăugat de: AdminPortal - 21-09-2014 | Comentarii (1)

Zona inferioara a bucatariei este alcatuita din elemente de depozitare (sertare si corpuri cu polite) de dimensiuni diferite si dispuse asimetric. Motivul este concentrarea pe o compartimentare cat mai utila si nu pe un echilibru estetic care sa nu fie insotit de functionalitate.
Fiecare dintre noi se confrunta intr-un moment cu problemele generate de spatiile insuficiente ale apartamentelor aglomerate in care traiesc, ce nu par a le satisface vreodata propriile exigente si nici nevoile cotidiene. Acelasi lucru il putem spune despre bucatarii. Indiferent de cat de mare sau mica este o bucatarie, organizarea corecta a spatiului si depozitarea veselei si a aparatelor electrocasnice va vor usura activitatile zilnice desfasurate in bucatarie. Un prim pas in organizarea spatiilor d ... Detalii... »
Voturi: 2
Amenajari bucatarie | Vizite: 3408 | Adăugat de: AdminPortal - 26-10-2013 | Comentarii (0)

 Linia design-ului este una clara, acesta axandu-se, in primul rand, pe un grad sporit de folosire a spatiului util. Blatul de lucru este, de asemenea, generos, astfel incat sa nu existe niciun inconvenient daca va propuneti experimente culinare dintre cele mai complexe.
Sugestia noastra este de a pozitiona plita si hota in centru, pentru mai multa mobilitate, dar corpurile de mobilier pot fi dispuse si in diverse alte pozitii sau combinatii, in functie de particularitatile geometrice sau de necesitatile impuse de constructia bucatariei dumneavoastra.
 Bucatariile noastre sunt complet adaptate preferintelor si nevoilor tale.
Designul exclusiv, nuantele variate, calitatea mobilierului si a accesoriilor folosite vor creea bucataria pe care ti-o doresti. Mobila d ... Detalii... »
Voturi: 3
Amenajari bucatarie | Vizite: 1062 | Adăugat de: AdminPortal - 12-10-2013 | Comentarii (1)

Bucataria, sanctuarul gospodinelor, a devenit in zilele noastre un spatiu foarte important, indiferent de marimea locuintei. Bucataria poate fi sub forma unui open space sau o incapere inchisa de sine statatoare. Aceasta nu numai ca reprezinta locul in care gatim si luam masa, ci imprumuta din calitatile unei camere de zi, fiind, la urma urmei, spatiul in care ne petrecem o mare parte din timp. Drept urmare, bucataria trebuie sa fie primitoare si confortabila si sa imbine latura functionala cu cea estetica. Noi iti oferim posibilitatea sa achizitionezi o bucatarie la comanda, care sa devina spatiul principal al casei tale si sa imbine ambele roluri. Avand multe cunostinte despre cele mai recente stiluri, oferte, culori, materiale in domeniu veti alege designul potrivit pentru bu ... Detalii... »
Voturi: 3
Amenajari bucatarie | Vizite: 3462 | Adăugat de: AdminPortal - 13-04-2013 | Comentarii (0)

Cu ceva timp in urma bucataria reprezenta doar un spatiu destinat exclusiv gatitului. Astazi insa, pe langa activitatea legata de prepararea hranei, bucataria a devenit si principalul loc de intalnire cu familia si prietenii. Fie ca este vorba de prepararea mancarii sau numai de servirea acesteia bucataria este un mediu in care toti membrii familiei trebuie sa se simta bine. Aproximativ un sfert din timpul pe care il stai acasa il petreci în bucatarie. De aceea, acest spatiu trebuie să fie primitor, cald, dar în acelasi timp modern şi funcţional. Acest lucru poate deveni posibil odata cu alegerea mobilierului de bucatarie potrivit.
Voturi: 2
Amenajari bucatarie | Vizite: 1830 | Adăugat de: AdminPortal - 13-04-2013 | Comentarii (0)

1 2 3 »