Cauta pe site
Meniu site
Cumpara online
Recomandam
Staer - Mobila pentru familia ta
MisiuneaCasa - Forum mobilier
VYS Blog - 100% Do It Yourself
FreshHome - Creative ideas
Designocalm - Design interior
Statistici site

Membri acum pe site
Reclama pe siteSITE INSCRIS PE

Filme Cinema Portal mobila
Proiectanti si Designeri » Sugestii de amenajari interioare sau exterioare

7:41 PM
Proiect mobila bucatarie Andrei PMBA2
Detalii despre proiect
   Proiect pentru mobila de bucatarie executat la comanda pentru Andrei din Alba-Iulia  din pal melaminat de 18mm, design si elemente moderne de feronerie, cu accesorii de ultima ora.
Bucataria este incaperea asupra careia ne concentram cel mai putin, in momentul in care decidem sa ne amenajam locuinta. In general mobila de bucatarie prezinta anumite elemente proprii sau incorporate, care datorita aparaturii si costului pe care il presupun, nu se inlocuiesc foarte des. Nu este indicat sa umplem bucataria cu elemente decorative doar pentru a-i da stilul pe care-l dorim, acest lucru il putem face prin personalizarea mobilei de bucatarie si prin adaptarea acesteia la spatiul pe care-l avem la dispozitie. Este adevarat ca trebuie sa adaugam unele elemente menite sa-i confere un stil si un colorit deosebit bucatariei, dar trebuie sa incercam pe cat posibil sa nu incarcam inutil spatiul ci sa ne concentram mai mult asupra utilitatii mobilierului. Bucataria este locul in care gatim sau servim masa si drept urmare avem nevoie de spatiu pentru a desfasura aceste activitati. Nu exista o modalitate de amenajare mai adecvata decat cu ustensilele proprii bucatariei.

Click pe imagini pentru vizualizare

Detalii despre autor:
Ai vizitat aceasta pagina si ai ramas placut impresionat de lucrarea/designul prezentat in cadrul ei?
Vrei sa pui in aplicare acest proiect, dar nu stii cum sa intri in legatura cu autorul acestuia?
Nimic mai simplu!! Pentru a simplifica lucrurile, intalnirea pe moment virtuala, dintre proiectanti/designeri si eventualii clienti va punem la dispozitie mai jos cateva detalii pentru a putea contacta executantii.

Autor proiect  AdminPortal Pagina personala Vezi profil Localitate


Alte proiecte prezentate pe site:
Amenajari bucatarie | Vizite: 1868 | Adaugat de: AdminPortal | Tag-uri: mobila moderna bucatarie, mobilier bucatarie Alba-Andrei, proiect bucatarie ciocolata cu fag, mobilier din pal | Nota: 5.0/6 voturi

Comentariile materialului: Nici unul
Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii.
INREGISTRARE AUTENTIFICARE