Cauta pe site
Meniu site
Cumpara online
Recomandam
Staer - Mobila pentru familia ta
MisiuneaCasa - Forum mobilier
VYS Blog - 100% Do It Yourself
FreshHome - Creative ideas
Designocalm - Design interior
Statistici site

Membri acum pe site
Reclama pe siteSITE INSCRIS PE

Filme Cinema Portal mobila
Proiectanti si Designeri » Sugestii de amenajari interioare sau exterioare

3:04 PM
Proiect mobilier pentru birou-Fag cu ciocolata
Detalii despre proiect
   O amenajare de bun gust si un design de calitate isi lasa amprenta asupra modului in care o persoana este perceputa si reprezinta cartea de vizita a acestuia. In momentul in care ne referim la spatii precum cele de birouri este foarte importanta prima impresie, motiv pentru care este imperios ca mobila de birou sa aiba la nivel vizual un impact hotarator asupra noastra. Pentru aceasta, conteaza atat aspectul, cat si calitatea pieselor de mobilier. Designul pentru mobila de birou a cunoscut in ultimul timp o expansiune extraordinara, datorita cererii foarte mari. Astfel, imaginea acestor spatii de birouri ocupa primul loc in procesul de amenajare. In asemenea spatii, cea mai indicata este mobila de birou personalizata, care este in consonanta cu stilul pe care doriti sa il adoptati, cu mesajul pe care doriti sa il transmiteti si cu imaginea cu care doriti sa fiti asociati. Primul pas in procesul de personalizare a mobilei de birou este sa va hotarati asupra stilului decorativ. Spatiilor de birouri li se potriveste un stil simplu, dar impunator si elegant, in acelasi timp, cel minimalist fiind cel mai indicat.

Click pe imagini pentru vizualizare

Detalii despre autor:
Ai vizitat aceasta pagina si ai ramas placut impresionat de lucrarea/designul prezentat in cadrul ei?
Vrei sa pui in aplicare acest proiect, dar nu stii cum sa intri in legatura cu autorul acestuia?
Nimic mai simplu!! Pentru a simplifica lucrurile, intalnirea pe moment virtuala, dintre proiectanti/designeri si eventualii clienti va punem la dispozitie mai jos cateva detalii pentru a putea contacta executantii.

Autor proiect  AdminPortal Pagina personala Vezi profil Localitate Alba-Iulia


Alte proiecte prezentate pe site:
Amenajari spatii si hale | Vizite: 1060 | Adaugat de: AdminPortal | Tag-uri: idei amenajare birou, mobilier pentru birouri, proiect mobila birou, birou modern, birou managerial | Nota: 5.0/3 voturi

Comentariile materialului: Nici unul
Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii.
INREGISTRARE AUTENTIFICARE