Cauta pe site
Meniu site
Toate categoriile
Cumpara online
Recomandam
Staer - Mobila pentru familia ta
MisiuneaCasa - Forum mobilier
VYS Blog - 100% Do It Yourself
FreshHome - Creative ideas
Designocalm - Design interior
Statistici site

Membri acum pe site
Reclama pe siteSITE INSCRIS PE

Filme Cinema Portal mobila
Advertoriale-stiri-articole-promotii-concursuri-evenimente » Categoria Concursuri

Castigati de Paste o bucatarie noua - 3000 de lei
Detalii despre acest material
   Știm că deja v-ați făcut lista de cadouri de Paște și ați trimis-o Iepurașului. Nu are rost să negați. Știm lucrul ăsta pentru că noi avem o relație mai specială cu el și ne-a spus despre scrisorile voastre. Așa am aflat că mulți dintre voi vă doriți o bucătărie nouă. Motiv pentru care am decis să facem un parteneriat cu Iepurașul, așa încât careva dintre voi se va alege cu o bucătărie în valoare de 3.000 de lei!

Ca să intrați în concurs trebuie doar să vă fotografiați actuala bucătărie și să ne trimiteți poza pe adresa de mail concurs@naturlich.ro însoțită de motivele pentru care vreți să o schimbați. Bineînțeles, vom avea nevoie și de datele voastre de contact (care vor rămane confidențiale) pentru a putea întra ușor și repede în legătură cu voi, când va fi cazul.
Pozele și explicațiile voastre vor fi uploadate zilnic pe pagina noastră de Facebook, unde cu sigurață veți primi sugesti și idei numai bune de implementat pentru noua voastră bucătărie!

 Bucataria de la Naturlich va fi proiectată după placul câștigătorului, în noul sistem 3D, și va fi livrat și montat în numai 7 zile!

Organizator:  Naturlich - mobilier und decorațiuni

Campania a început în 8 aprilie 2013 și se va finaliza în 28 aprilie 2013, când se va și desemna câștigătorul prin tragere la sorți.


Postere/Pliante - Click pe imagini pentru vizualizare

Despre advertoriale:
Advertorialele reprezinta o metoda eficienta de publicitate targetata, aceste articole beneficiind de o foarte mare credibilitate in randul vizitatorilor.
Advertorialele pot contine informatii de tip text si fotografii (logo, galerie foto produse / portofoliu lucrari) precum si link-uri catre alte site-uri - cuvinte cheie setate cu hyperlink catre diferite pagini web (maximum 5 link-uri / articol).
Dupa publicare, aceste articole devin continut permanent pentru site, nu vor fi sterse dupa o perioada de timp.

Alte advertoriale prezentate pe site:
Concursuri | Vizite: 570 | Adaugat de: AdminPortal | Tag-uri: advertoriale, Naturlich - mobilier und decorațiun, castiga o bucatarie noua, concurs mobilier nou, concurs de la Naturlich | Nota: 5.0/1 voturi

Comentariile materialului: Nici unul
Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii.
INREGISTRARE AUTENTIFICARE