Cauta pe site
Meniu site
Toate categoriile
Cumpara online
Recomandam
Staer - Mobila pentru familia ta
MisiuneaCasa - Forum mobilier
VYS Blog - 100% Do It Yourself
FreshHome - Creative ideas
Designocalm - Design interior
Statistici site

Membri acum pe site
Reclama pe siteSITE INSCRIS PE

Filme Cinema Portal mobila
Advertoriale-stiri-articole-promotii-concursuri-evenimente » Categoria Concursuri

Concurs de la Mobila Simex 1 martie 2011 – 30 aprilie 2013
Detalii despre acest material
  

Vine, vine primavara! Se asterne în toata tara!

Primavara aceasta aduce raze de soare pline de caldura, un curcubeu de flori cu miresme imbietoare, iar Casa Mobila Simex va aduce premii în valoare de 6000 lei !

Dorim sa rasplatim sustinerea voastra pe pagina oficiala de Facebook si de aceea va chemam la un concurs!

1. Organizator:

Concursul « Fii castigator cu Mobila Simex » este organizat de Casa Mobila Simex (denumita in continuare « Organizator »)

Concursul se va desfasura conform prezentului Regulament, ale carui prevederi sunt obligatorii pentru toti participantii. Regulamentul oficial in cauza este intocmit si facut public conform legislatiei aplicabile in Romania.

2.  Locul de desfasurare a concursului:

Concursul este organizat si se desfasoara pe pagina de Facebook Mobila Simex (www.facebook.com/MobilaSimex). Pentru a participa la acest concurs, este necesar sa aveti cont de utilizator pe site-ul www.facebook.com, completat cu o adresa de e-mail valida.

3. Perioada de desfasurare a concursului:

 Concursul «Fii castigator cu Mobila Simex» se desfasoara in perioada 1 martie 2011 – 30 aprilie 2013 inclusiv.

4. Inscrierea in concurs:

 Concursul « Fii castigator cu Mobila Simex » se desfasoara pe pagina Facebook Mobila Simex. Pentru a participa la concurs, participantii trebuie:

  • a) Sa detina un cont de utilizator pe site-ul facebook.com;
  • b) Sa acceseze pagina de concurs aflata pe pagina Facebook Mobila Simex; 
  • c) Sa se inscrie in concurs prin accesarea aplicatiei "Fii castigator cu Mobila Simex" de pe pagina oficiala de Facebook Mobila Simex (www.facebook.com/MobilaSimex), in perioada desfasurarii concursului, (1 martie 2013 - 30 aprilie 2013) si sa accepte termenii si conditiile aplicatiei.
  • d) Pentru validarea inscrierii la concurs, aplicatia va cere permisiunea de a posta Public imaginea concursului, generata in mod automat, pe profilul participantului si de a eticheta ("tag") 5 prieteni din lista de prieteni a participantului. Este necesara acordarea pemisiunilor pentru ca inscrierea in concurs sa fie considerata valida.

Alterarea imaginii, stergerea sau modificarea vizibilitatii sale precum si inlaturarea etichetelor ("tag-urilor"), atrage dupa sine anularea premiului.

Un participant poate fi descalificat (prin optiunea de stergere a informatiilor publicate de utilizator) in orice moment daca Organizatorul observa orice fel de comportament considerat nepotrivit cu concursul si prezentul regulament. Organizatorul considera inscrierea la concurs ca o acceptare implicita a acestui regulament si considera orice date cu privire la participant adevarate si corecte.

In cazul descoperirii oricaror neconcordante referitoare la cele de mai sus, ...Citeste tot...»
Postere/Pliante - Click pe imagini pentru vizualizare

Despre advertoriale:
Advertorialele reprezinta o metoda eficienta de publicitate targetata, aceste articole beneficiind de o foarte mare credibilitate in randul vizitatorilor.
Advertorialele pot contine informatii de tip text si fotografii (logo, galerie foto produse / portofoliu lucrari) precum si link-uri catre alte site-uri - cuvinte cheie setate cu hyperlink catre diferite pagini web (maximum 5 link-uri / articol).
Dupa publicare, aceste articole devin continut permanent pentru site, nu vor fi sterse dupa o perioada de timp.

Alte advertoriale prezentate pe site:
Concursuri | Vizite: 482 | Adaugat de: AdminPortal | Tag-uri: participa la concurs mobila simex, mobila lemn masiv, castiga un mobilier, concurs mobila simex | Nota: 5.0/1 voturi

Comentariile materialului: Nici unul
Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii.
INREGISTRARE AUTENTIFICARE