Cauta pe site
Meniu site
Toate categoriile
Cumpara online
Recomandam
Staer - Mobila pentru familia ta
MisiuneaCasa - Forum mobilier
VYS Blog - 100% Do It Yourself
FreshHome - Creative ideas
Designocalm - Design interior
Statistici site

Membri acum pe site
Reclama pe siteSITE INSCRIS PE

Filme Cinema Portal mobila
Advertoriale-stiri-articole-promotii-concursuri-evenimente » Categoria Evenimente

Târgul Mobilei la Alba Iulia: 38 de expozanţi îşi scot la vânzare produsele.
Detalii despre acest material
   Importanţi producători din domeniul prelucrării lemnului şi a mobilei se vor întâlni, în perioada 19-21 aprilie, la Alba Iulia, în cadrul celei de-a IV-a ediţii a Târgului Mobilei. Este vorba despre 38 de expozanţi care vor oferi spre vânzare o gamă variată  de produse indispensabile într-o locuinţă modernă sau cu accente clasice. Nu vor lipsi de la târg nici accesoriile pentru decorarea unei locuinţe, precum draperii, textile, vitralii, corpuri de iluminat, lumânări decorative sau obiecte de fier forjat.

Târgul va fi deschis şi în acest an în incinta Alba Mall, iar parteneri ai Consiliului Judeţean sunt Savini Due, Stratuscom Blaj, Thomas Fashion şi Filiala Judeţeană Alba a Asociaţiei "Amicii Rozelor” din România.

La această ediţie au confirmat participarea 38 de expozanţi care vor oferi spre vânzare o gamă bogată de produse. Sunt foarte multe produse noi, multe dintre ele oferite în premieră în cadrul acestui târg: garnituri de bucătărie, garnituri de camere de zi şi pentru dormitoare, mobilă pentru holuri şi băi, mobilier pentru camere de adulţi, copii şi tineret. Deci tot mobilierul pentru întreaga casă, dar şi pentru întreaga familie, fie că este lucrat în manieră modernă şi funcţională ori mobilier clasic şi tradiţional pentru locuinţe, birouri şi spaţii comerciale.

Din program fac parte:

Sâmbătă, 20 aprilie

- atelier de pictură pe sticlă condus de Daniela Anca de la Asociaţia Maria Poenariu, Laz

- ora 17.00: concurs de îndemânare pentru vizitatori numit "Mâini dibace”, care constă în asamblarea contra cronometru a unei piese de mobilier

- spectacol de teatru şi muzică clasică susţinut de elevii Şcolii Generale "Avram Iancu” şi ai Liceului de Muzică şi Arte Plastice din Alba Iulia

Duminică, 21 aprilie

- ora 12.00: tombolă pentru vizitatori, cu premii atractive oferite de toţi expozanţii

- ora 17.00: licitaţie de mobilier, cu strigare, organizată de firma Tiporex.

Târgul Mobilei va fi deschis între orele 10.00-19.00.

Articol complet impreuna cu numeroase poze pe Alba24.ro


Postere/Pliante - Click pe imagini pentru vizualizare

Despre advertoriale:
Advertorialele reprezinta o metoda eficienta de publicitate targetata, aceste articole beneficiind de o foarte mare credibilitate in randul vizitatorilor.
Advertorialele pot contine informatii de tip text si fotografii (logo, galerie foto produse / portofoliu lucrari) precum si link-uri catre alte site-uri - cuvinte cheie setate cu hyperlink catre diferite pagini web (maximum 5 link-uri / articol).
Dupa publicare, aceste articole devin continut permanent pentru site, nu vor fi sterse dupa o perioada de timp.

Alte advertoriale prezentate pe site:
Evenimente | Vizite: 1845 | Adaugat de: AdminPortal | Tag-uri: targ de mobila la AlbaMall, expunere mobilier, firme mobila prezentare, targ de mobila editia 4, targ de mobila la Alba-Iulia | Nota: 5.0/2 voturi

Comentariile materialului: 1 comentarii
0   Spam
AdminPortal   pe 21-04-2013 9:19 PM

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii.
INREGISTRARE AUTENTIFICARE